

Tai puiki, originali ir skani alternatyva įprastiems antienos ar kiaulienos paštetams.
130 g
Skaityti daugiauLandų krašto antienos medalionas su 50 % ančių kepenėlėmis Foie gras - tirpstančia tekstūra ir turtingu, gardžiu skoniu pasižymintis autentiškas paštetas.
Sudėtis: ančių kepenėlės 50 %, riebios antienos mėsa, kiaulienos pažandė, paukštienos kepenėlės, kiaušiniai, druska, pipirai, cukrus, prieskoniai.
Pėdsakai: grūdinių kultūrų glitimas, salierai ir pienas.
Kilmė: antys augintos ir maitintos Prancūzijoje, Pietvakarių Landai regione
Maitinimas / Auginimas: Antys penimos kukurūzais, 100 % augalinė mityba, papildyta mineralais ir vitaminais, kurią mažiausiai 80 % sudaro grūdinės kultūros.
Paruošimas: užkandukams ruošti ar norėdami patiekti lėkštėje - supjaustykite riekelėmis.
Valgyti šaltą.
Gamintojas: Domaine de Castelnau, Landai departamentas, Prancūzija.
Jums taip pat gali patikti