- Nauja

Šios nesmulkintos kepenėlės yra paruoštos iš atrinktų ir sertifikuotų ančių ūkio Pietvakarių regione.
130 g
Skaityti daugiauNesmulkintos ančių kepenėlės foie gras yra prancūzų virtuvės patiekalas visame pasaulyje garsus savo išraiškinga riebia tekstūra. Vos pabandę jūs atrasite dar neragautus skoninius pojūčius, ir norėsite leistis į šią naują skonių kelionę.
Sudedamosios dalys: antienos kepenėlės foie gras, antienos kepenėlių gabaliukai, vanduo, trumai Tuber melanosporum, Porto vynas (sulfitai), druska, nitritinė druska, pipirai, cukrus, muskatai.
Kaip patiekti nesmulkintas ančių kepenėles bloc de foie gras?
Prieš vartojimą laikykite šaldytuve 24 valandas, tam kad įgautų joms būdingus šviežumą ir gaivumą. Patiekti 8-12 °C, kartu su šviesia duona, konservuotais vaisiais ar svogūnais. Puikiai dera su saldžiais ir citrusiniais skoniais. Tinka su pelėsiu skonio arba saldžiu vynu.
Pagaminta Prancūzijoje: LES DELICES DE SAINT ORENS, SARL FERME DE JEANSARTHE 500 ROUTE DE LE LEUY 40500 CAUNA.
Jums taip pat gali patikti