

Skoniu ir kvapu jis praturtina baltos mėsos ir garuose virtos žuvies patiekalus.
Skaityti daugiauSudedamosios dalys: peletrūnas
Galimi riešutų, sezamo, garstyčių, salierų pėdsakai.
Peletrūnas kildinamas iš centrinės Azijos stepių. Jo pavadinimas susiformavo deformavus lotyniško posakio vertimą , kurio reikšmė mažasis drakonas. Į Europą atkeliavo Viduramžiais, per Kryžiaus žygius.
Albert Ménès peletrūną į asortimentą įtraukė dėl jos skoninių savybių. Jo siūlomas peletrūnas turi Prancūzijos, kaip kilmės šalies sertifikatą.
Peletrūnas pasižymi subtiliai švelniai karstelėjusiu, šiek tiek pipiriniu anyžiumi dvelkiančiu aromatu dažnai pasirenkamas gaminant įvairius padažus, iš kurių žymiausi yra „Béarnaise“, „Ravigote“ ir „Gribiche“.
Pagaminta Prancūzijoje: ALBERT MÉNÈS
Jums taip pat gali patikti