Beillevaire - Karvės pieno kietasis sūris GRUYERE D'ALPAGE

  • Greitai bus
Beillevaire_Karvės_pienos_sūris_GRUYERE_D'ALPAGE
  • Beillevaire_Karvės_pienos_sūris_GRUYERE_D'ALPAGE

Beillevaire - Karvės pienos sūris GRUYERE D'ALPAGE

24 mėnesius brandintas, naminis, nepasterizuoto karvės pieno, kaitintas, slėgtas

 Itin aromatingas, gėlių ir skrudintų džiovintų vaisių skonio.

Parduodamas TIK FIZINĖSE MiamMiam krautuvėlės Vilniuje, Didžioji g. 1 ir Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!

Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.

Skaityti daugiau
01124 01
75,00 EUR
block Greitai bus

Beillevaire - Karvės pienos sūris GRUYERE D'ALPAGE

Gruyère d'Alpage yra vienas iš tų puikių šveicariškų sūrių, skirtų ilgai gulėti :). Sūrio geltonas minkštimas yra pigmentuotas baltais taškeliais: tai pieno baltymas, kuris laikui bėgant kristalizuojasi.

Šis sūris yra labai aromatingas, gėlių ir skrudintų džiovintų vaisių skonio.

Siekiant išsaugoti pieno kokybę, nuo pieno surinkimo iš pirmojo pieno gamintojo iki jo atgabenimo į sūrinę neturi praeiti daugiau nei 6 valandos.

Rekomenduojame išbandyti kartu su raudonuoju Pinot Noir vynuogių vynu ar baltuoju Chardonnay vynuogių vynu.

Sudedamosios dalys: nepasterizuotas karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.

Alergenai: pienas

Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.

Energinė vertė
1722 kJ / 415 kcal
Baltymų
27,2g
Riebalų
33,4g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
20,1g
Angliavandenių
1,4g
- iš kurių cukrų
0,36g
Druskos
0,9g
Gamybos būdas
Rankų darbas
Pieno apdorojimo būdas
Nepasterizuotas pienas
Pieno rūšis
Karvės pienas
Alergenai
Pienas
Laikymo sąlygos
4-6 °C
Regionas
Šveicarija
Brandinimo periodas
24 mėnesius
Struktūra
Kietas

Jums taip pat gali patikti