Beillevaire - kietasis karvės pieno sūris COMTE 30 mėn.

  • Greitai bus
Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_COMTE_30
  • Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_COMTE_30

Beillevaire - Karvės pieno sūris COMTE 30

Rankų darbo, aromatzuotas, slėgtas, kaitintas kietasis, nepasterizuoto karvės pieno sūris

Šis Comté sūris brandintas 30 mėnesių

Parduodamas TIK FIZINĖJE MiamMiam krautuvėlėje Klaipėdoje, Mažvydo alėjoje!

Nurodyta 1 kg kaina. Sveriamas.

Skaityti daugiau
01123 01
56,00 EUR
block Greitai bus

Beillevaire - Karvės pieno sūris COMTE 30

Tai džiaugsminguoju vadinamas Franš Kontė (Franche-Comté) regiono sūris, pasižymintis geltona švelnia mase, kvepiančia džiovintais skrudintais vaisiais, kurioje dėl brandinimo susiformuoja maži kristalėliai - tirozinas. Tai ženklas, kad sūris pavyko ir yra tobulais sunokęs.

Comté sūris priskiriamas griujero (gruyères) sūrių šeimai. Tai Jura kalnų masyvo ganyklose besiganančių karvių pieno, kurį vietinės sūrinės kasdien surenka iš aplinkinių fermų. Vienai comté sūrio galvai pagaminti vidutiniškai reikia 450 litrų pieno, gauti tik iš Mantbéliqrde ar prancūziškos Simmental veislės karvių. Sūris nokinamas 30-36 mėnesius. Reguliari priežiūra ir laikymas rūsiuose, kur išlaikoma pastovi temperatūra ir santykinis oro drėgnumas.

Sudedamosios dalys: šviežias karvės pienas,  pieno fermentai, druska, gyvulinės kilmės šliužo fermentas.

Alergenai: Pienas

Prie šio sūrio puikiai tinka Jura regiono baltieji vynai arba/ir šampanas Champagne.

Gamintojas: Beillevaire, Prancūzija.

Energinė vertė
1736 kJ / 418 kcal
Baltymų
28,1 g
Riebalų
34 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
18,8 g
Angliavandenių
0 g
- iš kurių cukrų
0 g
Druskos
0,6 g
Gamybos būdas
Rankų darbas
Pieno apdorojimo būdas
Nepasterizuotas pienas
Pieno rūšis
Karvės pienas
Alergenai
Pienas
Laikymo sąlygos
4-8 °C
Regionas
Bourgogne-Franche-Comte (Burgundija-Franšė-Komtė)
Brandinimo periodas
30 mėnesių
Struktūra
Kietas

Jums taip pat gali patikti