Beillevaire - Ožkos pieno sūris Saint Heray

Beillevaire_Ožkos_pieno_sūris_Saint_Heray
  • Beillevaire_Ožkos_pieno_sūris_Saint_Heray
  • Beillevaire_Saint_Heray

Beillevaire - Ožkos pieno sūris Saint Heray

1906 m. pastorius Eynardas la Mothe-Saint-Héray kaime (Deux-Sèvres) pradėjo gaminti sūrį su ožkos pienu. „Saint-Heray“ yra kreminės tekstūros ir aštrių natų „chèvre-boite“.

Tai originalus sūrio lentos priedas!

Produktų šviežumui - pristatome šaldytuve

Skaityti daugiau
01314 01
7
11,50 EUR
Kiekis

Beillevaire - Ožkos pieno sūris Saint Heray

Sudedamosios dalys: Termiškai apdorotas ožkos pienas, pieno fermentai, gyvulinės kilmės šliužo fermentas, druska

Alergenai: Pienas

Pagaminta Prancūzijoje: sūrinė Fromagerie Beillevaire, 44270 Machecoul-Saint-Meme, France.

Energinė vertė
292 kcal / 1210 kJ
Baltymų
20 g
Riebalų
24 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
16 g
Angliavandenių
0,05 g
- iš kurių cukrų
0,05 g
Druskos
1 g
Gamybos būdas
Rankų darbas
Pieno apdorojimo būdas
Pasterizuotas pienas
Pieno rūšis
Ožkos pienas
Alergenai
Pienas
Laikymo sąlygos
2-6 °C
Regionas
Puatù-Šarántos (Poitou-Charentes) regionas
Struktūra
Minkštas

Jums taip pat gali patikti