- Greitai bus

Tai pats žymiausias prancūziškas sūris!
Normandijos kamemberas Le Camembert de Normandie yra maišomas samčiu. Jo balta pelėsinė plutelė padengta švelniais pūkeliais. Pats sūris yra šviesiai gelsvos spalvos ir skleidžia tik šiai vietovei terroir būdingą aromatą, stiprių kvapų puokštę, kurią lydi subtilus sūrumas, kai sūris yra tobulai sunokęs iki pat savo šerdies!
Tiesiog magiška!
Šviežius produktus pristatome per DPD Fresh kurjerį
Skaityti daugiauNormandijos kamemberas Le Camembert de Normandie yra maišomas samčiu. Jo balta pelėsinė plutelė padengta švelniais pūkeliais. Pats sūris yra šviesiai gelsvos spalvos ir skleidžia tik šiai vietovei terroir būdingą aromatą, stiprių kvapų puokštę, kurią lydi subtilus sūrumas, kai sūris yra tobulai sunokęs iki pat savo šerdies! Tiesiog magiška!
Sudedamosios dalys: žalias karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės fermentai.
Alergenai: pienas.
Nokinamas apie 14 dienų. Su laiku sūrio pelėsinė plutelė gali pasidengti rusvomis dėmelėmis.
Camembert istorija..... gimė mažame Kamembero kaimelyje Orno (Orne) departamente 1791 metais. Tai nutiko Marie Harel namuose, kuriuose slėpė iš Brie de Meaux region kilusį dvasininką maištininką. Sūriui plisti į kitus regionus padėjo ir inžinieriaus Ridel sukonstruota speciali dėžutė kamemberui.
Rekomenduojamas vynas: raudonas lengvas vynas, sidras, kalvadosas Calvados.