Beillevaire - Karvės pieno sūris CAMEMBERT de NORMANDIE BONCHOIX

  • Greitai bus
Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_CAMEMBERT_de_NORMANDIE_BONCHOIX
  • Beillevaire_Karvės_pieno_sūris_CAMEMBERT_de_NORMANDIE_BONCHOIX

Beillevaire - Karvės pieno sūris CAMEMBERT de NORMANDIE BONCHOIX

Tai pats žymiausias prancūziškas sūris!

Normandijos kamemberas Le Camembert de Normandie yra maišomas samčiu. Jo balta pelėsinė plutelė padengta švelniais pūkeliais. Pats sūris yra šviesiai gelsvos spalvos ir skleidžia tik šiai vietovei terroir būdingą aromatą, stiprių kvapų puokštę, kurią lydi subtilus sūrumas, kai sūris yra tobulai sunokęs iki pat savo šerdies!

Tiesiog magiška!

Šviežius produktus pristatome per DPD Fresh kurjerį

Skaityti daugiau
01112 01
13,00 EUR
block Greitai bus

Beillevaire - Karvės pieno sūris CAMEMBERT de NORMANDIE BONCHOIX

Normandijos kamemberas Le Camembert de Normandie yra maišomas samčiu. Jo balta pelėsinė plutelė padengta švelniais pūkeliais. Pats sūris yra šviesiai gelsvos spalvos ir skleidžia tik šiai vietovei terroir būdingą aromatą, stiprių kvapų puokštę, kurią lydi subtilus sūrumas, kai sūris yra tobulai sunokęs iki pat savo šerdies! Tiesiog magiška!

Sudedamosios dalys: žalias karvės pienas, druska, pieno fermentai, gyvulinės kilmės fermentai. 

Alergenai: pienas.

Nokinamas apie 14 dienų. Su laiku sūrio pelėsinė plutelė gali pasidengti rusvomis dėmelėmis.

Camembert istorija..... gimė mažame Kamembero kaimelyje Orno (Orne) departamente 1791 metais. Tai nutiko Marie Harel namuose, kuriuose slėpė iš Brie de Meaux region kilusį dvasininką maištininką. Sūriui plisti į kitus regionus padėjo ir inžinieriaus Ridel sukonstruota speciali dėžutė kamemberui.

Rekomenduojamas vynas: raudonas lengvas vynas, sidras, kalvadosas Calvados.