Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar PRIMEUR - 30 g

Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_caviar_PRIMEUR
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_caviar_PRIMEUR

Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar PRIMEUR

30 g

Eršketas (Acipenser Baerii)

Mažiausiai tris mėnesius brandinti sezoniniai, švieži ir žalsvais atspindžiais žaižaruojantys ikrai Sturia caviar PRIMEUR stebins arbatos mača natomis, akimirkai panardinančiomis į sūrią jūrą.

Ypač žavėsis patyrę mėgėjai ir ikrų žinovai...

Skaityti daugiau
02579 01
5
75,00 EUR
Kiekis

Sturia - Juodieji eršketų ikrai PRIMEUR - 30 g

Raktas į 100 % prancūziškų ikrų pasaulį Caviar d'Aquitaine ®

Žuvis: eršketas (Acipenser Baerii)

Skonis: akimirką panersite į sūrią jūrą, dvelkiančią sūrios bandelės natomis, o tada ims skeistis ilgai išliekantis žaliosios arbatos mača poskonis.

Spalva: grūdeliai žvilga pilkšvais / žaliai auksiniais atspindžiais.

Tekstūra: tvirta.

Grūdelių dydis: maži ikrų grūdeliai.

Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: stirpus.

Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285

Rekomenduojamos laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius -  0 °C ir + 4 °C temperatūroje.

Patarimai degustacijai 

Sturia ikrai caviar Primeur yra stulbinantys ikrai!

Šviežias skonis bei traškumu, o kartu ir sviestiškumu pasižyminti tekstūra puikiai dera vėžiagyvių patiekalų deriniuose.

Gaivumas dar labiau išryškės pasirinkus stipresnį ar sausą baltąjį vyną, pasižymintį gėliškais, minerališkais ar net dūminiais aromatais.

Arba šampaną Blanc de Blancs (baltųjų vynuogių veislės).

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir selekcininkas Prancūzijoje, Akvitanijos (Aquitaine) regione.

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus.  Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Energinė vertė
1066kJ/256Kcal
Baltymų
26 g
Riebalų
16 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,7 g
Angliavandenių
1,5 g
- iš kurių cukrų
1,5 g
Druskos
3,3

Jums taip pat gali patikti