Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar OSCIESTRA - 50 g

Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Oscietra_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Oscietra_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Oscietra_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Oscietra_30g

Sturia - Juodieji eršketų ikrai Oscietra 

50 g

Eršketas (Acipenser Gueldenstaedtii)

Best-seller! Gurmaniški, harmoningo skonio Sturia caviar ikrai.

Skaityti daugiau
01624 02
7
130,00 EUR
Kiekis

Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Oscietra - 50 g

Pirmieji prancūziškieji Oscietra ikrai

Žuvis: eršketas (Acipenser Gueldenstaedtii)

Skonis: harmoningo ir rafinuoto skonio. Sviesto, graikinio riešuto, avokado natos.

Spalva: žalsvai auksinio atspalvio grūdeliai.

Tekstūra: minkšta.

Grūdelių dydis: vidutinis.

Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: vidutinis.

Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285

Rekomenduojamos laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius -  0 °C ir + 4 °C temperatūroje.

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir surinkėjas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus. Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Energinė vertė
1104Kj/265Kcal
Baltymų
27 g
Riebalų
17 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,7 g
Angliavandenių
2,1 g
Druskos
3,3 g
Regionas
Nouvelle - Aquitaine (Naujoji Akvitanija)

Jums taip pat gali patikti