- Greitai bus
Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Osciètre Classic - 30 g
Sturia - Juodieji eršketų ikrai Osciètre Classic
30 g
Eršketas (Acipenser Gueldenstaedtii)
Sturia ikrai caviar Osciètre Classic idealus pasirinkimas panerti į prancūziškų ikrų pasaulį už nedidelę kainą.
Skaityti daugiauSturia - Juodieji eršketų ikrai Osciètre Classic - 30 g
Raktas į 100 % prancūziškų ikrų pasaulį Caviar d'Aquitaine ®
Žuvis: eršketas (Acipenser Gueldenstaedtii)
Skonis: turtingo skonio ikrai. Su pieno, alyvuogių, jodo natomis
Spalva: tamsiai žaliais atspindžiais žvilgantys grūdeliai.
Tekstūra: tirpstanti, minkšta.
Grūdelių dydis: vidutinis
Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: vidutinis.
Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285
Rekomenduojamos laikymo sąlygos
Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius - 0 °C ir + 4 °C temperatūroje.
Patarimai degustacijai
Sturia ikrai caviar Classic Osciètre puikiai tiks ragauti su skrebučiais ar kitais pirštais imamais užkandžiais, taip pat aperityvams ar kulinariniams gaminiams virtuvėje.
STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir surinkėjas Prancūzijoje
STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.
Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.
Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.
Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.
- Energinė vertė
- 1104kJ/265Kcal
- Baltymų
- 27 g
- Riebalų
- 17 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 3,7 g
- Angliavandenių
- 2,1 g
- - iš kurių cukrų
- 0,9 g
- Druskos
- 3,3
Jums taip pat gali patikti