Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Osciètre Classic - 30 g

  • Greitai bus
Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Osciètre_Classic
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Osciètre_Classic
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Osciètre_Classic_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Osciètre_Classic_30g

Sturia - Juodieji eršketų ikrai Osciètre Classic 

30 g

Eršketas (Acipenser Gueldenstaedtii)

Sturia ikrai caviar Osciètre Classic idealus pasirinkimas panerti į prancūziškų ikrų pasaulį už nedidelę kainą.

Skaityti daugiau
01625 01
65,00 EUR
block Greitai bus

Sturia - Juodieji eršketų ikrai Osciètre Classic - 30 g

Raktas į 100 % prancūziškų ikrų pasaulį Caviar d'Aquitaine ®

Žuvis: eršketas (Acipenser Gueldenstaedtii)

Skonis: turtingo skonio ikrai. Su pieno, alyvuogių, jodo natomis

Spalva: tamsiai žaliais atspindžiais žvilgantys grūdeliai.

Tekstūra: tirpstanti, minkšta.

Grūdelių dydis: vidutinis

Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: vidutinis.

Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285

Rekomenduojamos laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius -  0 °C ir + 4 °C temperatūroje.

Patarimai degustacijai 

Sturia ikrai caviar Classic Osciètre puikiai tiks ragauti su skrebučiais ar kitais pirštais imamais užkandžiais, taip pat aperityvams ar kulinariniams gaminiams virtuvėje. 

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir surinkėjas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus  tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Energinė vertė
1104kJ/265Kcal
Baltymų
27 g
Riebalų
17 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,7 g
Angliavandenių
2,1 g
- iš kurių cukrų
0,9 g
Druskos
3,3

Jums taip pat gali patikti