

30 g
Eršketas (Acipenser Baerii)
Geriausias Sturia ambasadorius - ikrai caviar Vintage!
Gurmaniško ir subtilaus skonio ikrai, brandinti 3-10 mėnesių.
Skaityti daugiauRaktas į 100 % prancūziškų ikrų pasaulį Caviar d'Aquitaine ®
Žuvis: eršketas (Acipenser Baerii)
Skonis: austrių, juodųjų alyvuogių, šviežių žolelių natos
Spalva: blizgūs grūdeliai su tamsiai žalsvu atspalviu
Tekstūra: tirpstanti.
Grūdelių dydis: maži
Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: vidutinis.
Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285
Rekomenduojamos laikymo sąlygos
Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius - 0 °C ir + 4 °C temperatūroje.
Patarimai degustacijai
Sturia ikrai caviar Vintage yra tikrieji Sturia ambasadoriai! Ryškaus, bet ne per daug stipraus jodo poskonio ikrai puikus pasirinkimas aperityvui, vienus kabinant šaukšteliu.
Rinkitės jauną stipresnį baltąjį vyną, pasižyminti mineralinėmis natomis.
O ypatingiems malonumų ieškotojams siūlome Pinot Noir / Chardonnay vynuogių veislių derinio šampaną.
STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir selekcininkas Prancūzijoje
STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.
Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus. Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.
Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.
Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.
Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.
Jums taip pat gali patikti