Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Vintage - 30 g

Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Vintage_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Vintage_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Vintage_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Vintage_30g
  • Sturia_Juodieji_eršketų_ikrai_Vintage_30g

Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Vintage

30 g

Eršketas (Acipenser Baerii)

Geriausias Sturia ambasadorius - ikrai caviar Vintage!

Gurmaniško ir subtilaus skonio ikrai, brandinti 3-10 mėnesių.

Skaityti daugiau
01626 01
9
70,00 EUR
Kiekis

Sturia - Juodieji eršketų ikrai caviar Vintage - 30 g

Raktas į 100 % prancūziškų ikrų pasaulį Caviar d'Aquitaine ®

Žuvis: eršketas (Acipenser Baerii)

Skonis: austrių, juodųjų alyvuogių, šviežių žolelių natos

Spalva: blizgūs grūdeliai su tamsiai žalsvu atspalviu

Tekstūra: tirpstanti.

Grūdelių dydis: maži

Grūdelių "pasipriešinimas" spaudžiant: vidutinis.

Sudedamosios dalys: eršketo kiaušinėliai, druska, konservantas: E285

Rekomenduojamos laikymo sąlygos

Neatidarytą pakuotę laikyti šaltoje ir sausoje vietoje. Laikymo sąlygos atidarius -  0 °C ir + 4 °C temperatūroje.

Patarimai degustacijai

Sturia ikrai caviar Vintage yra tikrieji Sturia ambasadoriai! Ryškaus, bet ne per daug stipraus jodo poskonio ikrai puikus pasirinkimas aperityvui, vienus kabinant šaukšteliu.

Rinkitės jauną stipresnį baltąjį vyną, pasižyminti mineralinėmis natomis. 

O ypatingiems malonumų ieškotojams siūlome Pinot Noir / Chardonnay vynuogių veislių derinio šampaną.

STURIA - Ikrų augintojas, gamintojas ir selekcininkas Prancūzijoje

STURIA yra pagrindinis pirmojo prancūzų ikrų gamintojo Sturgeon prekės ženklas. Pirmasis ėmusis auginti eršketus itin daug dėmesio skirdamas etiškai gamybai: pagarba žuviai, aplinkai, žmogui.

Šiam gamintojui made in Aquitaine svarbiausia yra kokybė ir nuoseklumas. STURIA siūlo tradiciniu būdu pagamintus natūralius ikrus caviar - delikačius, subtilius, kompleksiško skonio ir galingus.  Tobula dermė leidžia visiškai išsiskleisti riešutų ir tipiškam jodo poskoniams, kuriais pasižymi aukščiausios rūšies ikrai caviar.

Sukaupta auginimo, gamybos, selekcijos ir brandinimo patirtis bei įgūdžiai savoir-faire šiam prekės ženklui STURIA suteikia galimybę pasiūlyti plačią rūšių ir skonių gamą, kurioje kiekvienas ras sau tinkamus ikrus, ir dėl kurios jau daugelį metų yra pelnęs gerą didžiausių virtuvės šefų reputaciją Prancūzijoje ir visame pasaulyje.

Štai kodėl STURIA buvo pasirinktas prestižiškiausios pasaulyje gastronominės organizacijos Bocuse d’Or partneriu. Ši organizacija rengia vadinamąsias virtuvės šefų „olimpiadas“. Tai daugiau nei tik gastronominės varžybos... tai universali patirčių dalijimosi sistema, ryški ir pripažinta visame pasaulyje.

Technika ir kūrybiškumas bei žmogiškųjų vertybių laikymąsis išryškina didžiuosius talentus, kuriančius ateities aukštąją virtuvę Haute Cuisine. Kulinarija yra universali kalba, apjungianti 5 žemynus, įsikūnijanti kūrybiniuose procesuose, suskambanti per jautrius ir įspūdingus paruoštų lėkščių ir patiekalų pristatymus, alsuojanti drauge su iki raudonumo įkaitusia palaikymo publika.

Energinė vertė
1066kJ/256Kcal
Baltymų
26 g
Riebalų
16 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,7 g
Angliavandenių
1,5 g
Druskos
3,3 g

Jums taip pat gali patikti