Franck Pascal - Šampanas QUINTE ESSENCE 2010 Champagne Extra Brut - 12%, 0,75l
Franck Pascal - Šampanas QUINTE ESSENCE 2010 Exra Brut - 12%, 0,75l
Vynuogių veislės: 65% Pinot Noir, 22% Meunier, 13% Chardonnay
Nuosėdos pašalintos 2022 10 22
"Dozažas" Extra Brut: 0,2 g/l ekologiško cukranendrių cukraus.
Sudėtyje yra sulfitų.
12% alk. tūrio 0,75 l
Skaityti daugiau11
Franck Pascal - Šampanas QUINTE ESSENCE 2010 Exra Brut - 12%, 0,75l
Jau 15 metų puoselėjame savo vynuogynus vadovaudamiesi biodinaminės vynininkystės principais. Biodinaminių metodų taikymas harmonizuoja energijos srautus, skatina dirvožemio gyvybingumą ir augalų aktyvumą. Mūsų tikslas - kuo tiksliau perteikti mūsų vietovės terroir ir vynuogių autentiškumą.
Išskirtinis, gyvas šampanas, skirtas dalintis nuostabia patirtimi valgio metu. Pradžiuginkite save dvylikos metų šampano kvapais ir kompleksiškumu! Jus užvaldys noras atskleisti savo gastronominius sugebėjimus ir paruošti čia ir dabar sezoninį patiekalą. Šį "Cuvée"rekomenduoja virtuvės Šefai, įvertinti Michelin žvaigždėmis.
„Quinte Essence 2009“ cuvée atskleidžia vaisių aromatus su lengvai juntamomis medaus ir bandelių (brioche) natomis. Skonis galingas, gaivus ir gyvybingas.
Vynuogių veislės: 65% Pinot Noir, 22% Meunier, 13% Chardonnay
Molingas - kalkingas dirvožemis.
Išskirtinis, gyvas šampanas, skirtas dalintis nuostabia patirtimi valgio metu.
3 932 butelių
Nuosėdos pašalintos 2022 10 22 "Dozažas" Brut nature: 0,2 g/l ekologiškas cukranendrių cukrus
Sudėtyje yra sulfitų.
Gamintojas: EARL Franck Pascal – RM27078-01
51700 Baslieux-sous-Châtillon – Prancūzija
Truputį istorijos...
FRANCK PASCAL
ŠAMPANAS GYVENIMUI
Nuo 1906 metų mūsų šeimos ūkis buvo nuolat tobulinamas integruojant geriausius biodinaminiais principais paremto auginimo būdus. Savo didelio ūkio žemėse taikome įvairius naujausius vyndarystės metodus, kurie padeda išgauti natūralų, energiją ir savo dvasią išlaikiusį šampaną.
DŽIAUKITĖS NATŪRALUMU, EMOCIJOMIS IR KOKYBE!
Kaupdami patirtį mes supratome: norint sukurti išskirtinį šampaną, reikia taikyti ekologiškus metodus ir atsisakyti chemijos produktų. Tik taip mes pagerinome vynuogių skonį, nes vynmedis ėmė geriau sugerti, įsisavinti reikalingus elementus iš jį supančios aplinkos.
Lygtis paprasta: kuo daugiau rūpinamės natūraliu gamtos balansu, tuo geresnės kokybės galutinį produktą išgauname. Šiai filosofijai pritaria visa mūsų komanda ir ja paremtas kiekvienas mūsų žingsnis bei veiksmas. Nuo nuskintos vynuogių kekės iki jūsų taurės - viso proceso kiekvienas gamybos etapas paremtas ekologiškais principais.
MŪSŲ DIRVOŽEMIS IR VYNUOGIŲ VEISLĖS
šampanui gaminti auginame 3 veislių vynuoges 44 žemės sklypuose:
60 % PINOT MEUNIER veislės vynuogės
20 % CHARDONNAY
20 % PINOT NOIR
Šio trys veislės auginamos terciariniame dirvožemyje, molingame ir eklektiškame peizaže, apdovanotame iki 35 % nuolydžio reljefu.
RAGAUKITE MŪSŲ IŠSKIRTINĮ ŠAMPANĄ, PAGAMINTĄ 100 % EKOLOGIŠAIS IR BIODINAMINIAIS METODAIS
Tik biodinaminiais metodais puoselėjamo vynuogyno vaisiai jums dovanoja terroir ir pačią vynuogės veislę ištikimai ir tiksliai atskleidžiantį šampaną. Tai lemia, kad šampanas yra lengvai virškinamas, lengvai ir skaniai geriamas, natūraliai subalansuotas kiekvienai progai ir kiekvienam susitikimų stalui.
ŠEŠI MUS APIBŪDINANTYS ŽODŽIAI...
Žmogiški: visas mūsų šeimos ūkis ir visa mūsų šampano gamyba paremta žmogiškosiomis vertybėmis, orientuotomis į tarpusavio dermę.
Jautrūs: dirvožemis, vynuogienojai, šampanas - visu tuo rūpinamės itin jautriai ir atsakingai, stengdamiesi sudaryti palankias sąlygas neprilygstamai kokybei pasiekti.
Malonumų mėgėjai: mūsų gaminamas šampanas kursto gastronominį malonumą ir suteikia geros energijos.
Kūrybingi: mus motyvuoja troškimas iš naujo atrasti šampaną natūraliais metodais, gerbiant gyvąją aplinką, negyvosios aplinkos elementus ir per juos tekančią energiją.
Užtikrinti: jau daugiau nei 20 metų mūsų tikslai yra labai aiškūs. Norime sukurti naujų pojūčių pasaulį šampano srityje.
Unikalūs: nedidelės apimties gamybos šampanas, atsiskleidžiantis visu terroir grožiu, yra grynas, švarus ir tikslus. Mažas dozažas ir biodinaminiais principais paremta gamyba padeda sukurti išieškotą ir išskirtinį šampaną.
- Vyndarys/ūkininkas
- Franck Pascal
- Pavadinimas
- Quinte Essence
- Metai
- 2010
- Vyno regionas
- Champagne
- Vynuogių veislė
- Pinot Noir, Meunier, Chardonnay
- Spalva
- Baltasis
- Kvapas
- Vaisių, medaus, bandelių
- Skonis
- Gaivus, gyvybingas
- Talpa
- 0,75 l
- Alkoholio tūris
- 12 %
- Patiekimas
- 9-10°C
- Vyndarystės metodas
- Biodinaminė
- Sertifikavimo ženklai
- ECOCERT
- Derinimas su maistu
- Puikus aperityvui, taip pat tiks valgio metu
- Dosage
- 2%