Konservų fabriką La Conserverie la belle-iloise netoli žvejybos uosto Kiberon (Quiberon), tiesiai priešais Atlanto vandenyne esančią salą Belle-île-en-Mer,

1932 metais įkūrė Georges Hilliet, ir jau daugiau nei 85 metus šis fabrikas gamina žuvies konservus.

              Belle Iloise konservų fabrikas         Atlanto vandenyno sala Belle-ile-en-mer

Iš kartos į kartą perduodamos šeimos įmonės la belle-iloise tradicijos įsitvirtino ištikimai saugodamos ir gerbdamos pagrindines vertybes:

iš to krašto kilusius žmones, Kiberono žvejybos uostą, jūrą ir visą supančią aplinką …

Fabrikas naudoja geriausias pirmines žaliavas. Tik šviežios sardinės, skumbrės ir tunas užtikrina geriausią produktų kokybę!

Visi žuvies paruošimo etapai daromi rankomis, laikantis tradicijų. Tai ne tik iš didelės meilės praeičiai.

Tiesiog dar neišrastas geresnis įrankis nei žmogaus rankos, kurios geba išdarinėti žuvį išsaugodamos pačias trapiausias

ir švelniausias jos dalis.

              belle iloise žuvies paruošimas        belle iloise žuvis atvyko į uostą

Konservų fabrike La Conserverie la belle-iloise itin kruopščiai atrenkami receptams naudojami produktai.

Kartais žuvis gardinama tipiškais ingredientais, pažymėtais Saugoma kilmės vietos nuoroda (AOP) - Espelette pipiras,

arba Saugoma geografinė nuoroda (IGP) - Mentono citrina, Nicos alyvuogės arba Bajonos kumpis.