KONJAKO NAMAI
Jau nuo 1702 metų proprosenelis Jacques FERRAND distiliavo ir brandino savo vynuogių derlių
Daugiau nei per tris amžius jo palikuonys norėjo išlaikyti šią tradiciją ir unikalią vietą, bei ją perteikti iš kartos į kartą.
Perėmęs ankstesnių kartų pamokas ir pats Pierre pačiame Didžiosios Šampanės (Grande Champagne) provincijos viduryje
įsikūrusiuose konjako namuose norėjo tęsti naudoti tik senovinius gavybos būdus, kuriais sukuriami
tokie prestižiniai gėrimai kaip konjakas 1er cru de la région de Cognac.
Vynuogynai auga ypatingose žemėse, auginančiose delikačius vaisius, vėliau naudojamus subtiliems stipriesiems gėrimams gaminti.
Vynuogės gėrimui suteikia sodrumo, o ant gomurio palieka salstelėjusį skonį.
Vynuogių veislė Ugni blanc lėtai auga klinčių gausiame dirvožemyje.
Norint išgauti geriausią konjaką, reikia auginti vynuoges, spausti vyną ir distiliuoti geriausiu patikrintu būdu. Vėliau - brandinti.
„Mano rūsiuose galima rasti konjako, kurį distiliavo mano tėvas, mano prosenelis ir mano proprosenelis“ -
pasakojo Pierre FERRAND, Pierre de Segonzac šeimos konjako namų įkūrėjas.