KONJAKO NAMAI 

 Pierre de Segonzac konjako namų degustacija  Pierre de Segonzac konjako namai taurės gėrimas

Jau nuo 1702 metų proprosenelis Jacques FERRAND distiliavo ir brandino savo vynuogių derlių

Daugiau nei per tris amžius jo palikuonys norėjo išlaikyti šią tradiciją ir unikalią vietą, bei ją perteikti iš kartos į kartą.

Pierre de Segonzac congnac konjako namai  Pierre de Segonzac konjako namai vietovė 

Perėmęs ankstesnių kartų pamokas ir pats Pierre pačiame Didžiosios Šampanės (Grande Champagne) provincijos viduryje

įsikūrusiuose konjako namuose norėjo tęsti naudoti tik senovinius gavybos būdus, kuriais sukuriami

tokie prestižiniai gėrimai kaip konjakas 1er cru de la région de Cognac.

Pierre de Segonzac konjako namai brandina ąžuolo statinėse      Pierre de Segonzac konjako namų vynuogynai alkometru matuojamas alkoholio kiekis   Pierre de Segonzac konjako namai distiliuoja alembikas

Vynuogynai auga ypatingose žemėse, auginančiose delikačius vaisius, vėliau naudojamus subtiliems stipriesiems gėrimams gaminti.    

Vynuogės gėrimui suteikia sodrumo, o ant gomurio palieka salstelėjusį skonį.

Vynuogių veislė Ugni blanc lėtai auga klinčių gausiame dirvožemyje.

   Pierre de Segonzac konjako namų vynuogynai avys nuvalgo žolę  Pierre de Segonzac konjako namų vynuogynai darbas atliekamas rankiniu būdu

   Pierre de Segonzac konjako namų vynuogynai Pierre de Segonzac konjako namų vynuogynaiPierre de Segonzac konjako namų vynuogynai  

Norint išgauti geriausią konjaką, reikia auginti vynuoges, spausti vyną ir distiliuoti geriausiu patikrintu būdu. Vėliau - brandinti.

„Mano rūsiuose galima rasti konjako, kurį distiliavo mano tėvas, mano prosenelis ir mano proprosenelis“ - 

pasakojo Pierre FERRAND,  Pierre de Segonzac šeimos konjako namų įkūrėjas.