LES BABAS DE SAINT-MALO - Desertas Baba su kalvadosu ir cinamonu

  • Greitai bus
LES_BABAS_DE_SAINT_MALO_Desertas_Baba_su_normandišku_kalvadosu_ir_Ceilono_cinamonu
  • LES_BABAS_DE_SAINT_MALO_Desertas_Baba_su_normandišku_kalvadosu_ir_Ceilono_cinamonu
  • LES_BABAS_DE_SAINT_MALO_Desertas_Baba_su_normandišku_kalvadosu_ir_Ceilono_cinamonu_side

LES BABAS DE SAINT-MALO - Desertas Baba su normandišku kalvadosu ir Ceilono cinamonu 

Desertas baba su normandišku kalvadosu ir Ceilono cinamonu yra itin malonus ir gurmaniškas. 

Indelyje yra 6 vnt. (380 g)

Skaityti daugiau
02383 01
19,00 EUR
block Greitai bus

LES BABAS DE SAINT-MALO - Desertas Baba su normandišku kalvadosu ir Ceilono cinamonu 

Sudedamosios dalys: BABA: kvietiniai miltai (glitimas), kiaušiniai, sviestas (pienas), pienas, cukrus, kepimo milteliai, druska. SIRUPAS : vanduo, kalvadosas 26,9 %,  cukrus, gliukozės sirupas, obuolių ekstraktas 3 % , cinamonas 0,2 %.  ~8 % alk. tūrio.

Alergenai: kvietiniai miltai (glitimas), kiaušiniai,pienas.

Šiame produkte nėra priedų nei kvapiųjų medžiagų.

Desertus "Les babas de Saint-Malo" gamina Michelin žvaigždutėmis įvertintas virtuvės šefas Luc Mobihan Sen Malo (Saint-Malo) esančioje ateljė. Šiuos desertus, pateiktus užsukamuose stiklainėliuose yra labai patogu visur neštis, vežtis ar laikyti spintoje laukiant ypatingos progos. Gal jus pakvietė kavos ar arbatos? Neškitės pyragėlį baba! Ištraukite stiklainėlį - visiems patiks šis desertas! Piknikas? Pasivaikščiojimas? šis desertas tinka visada ir visur! Supraskite pažodžiui - v i s u r!

Šefo patarimas: Pateikti atšaldytą su karamelizuotais obuoliais ir vaniliniais ledais.

Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Pagaminta Prancūzijoje: LES BABAS DE SAINT-MALO, Impasse du Grand Jardin, 35400 Saint-Malo. 

Energinė vertė
256 kcal
Baltymų
1,5 g
Riebalų
3,7 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
2,2 g
Angliavandenių
39,7 g
- iš kurių cukrų
20,4 g
Druskos
0,2 g

Jums taip pat gali patikti