

recepto autorius - Michelin žvaigždute apdovanotas šefas LUC MOBIHAN
Desertas baba su romu yra klasika - su tuo vieningai sutiks visi jūsų svečiai!
Indelyje yra 6 vnt. (380 g)
Skaityti daugiauStiklainėlyje slepiasi šeši šampano kamščio formos baba pyragėliai, gausiai užlieti tirštu ir kvapniu sirupu.
Sudedamosios dalys:
• BABA : kvietiniai miltai (glitimas), kiaušiniai, sviestas (pienas), pienas, cukrus, kepimo milteliai, druska.
• SIRUPAS : vanduo, cukrus, romas rhum agricole 16,7 %, gliukozės sirupas, pasiflora, imbieras, vanilė.
Alergenai: kvietiniai miltai (glitimas), kiaušiniai,pienas.
Šiame produkte nėra priedų nei kvapiųjų medžiagų.
Ištraukiame vieną pyragėlį baba, paguldome į lėkštę ir kabiname šaukšteliu: minkšta, bet tvirta tekstūra, saikingai saldu, itin gardu ir intensyviai kvapnus romo aromatas sukuria tai, ko reikia.
Valgome pilna burna - itin malonu! O kokybiškas romas - ypatingai svarbus ingredientas!
Jei norite, šį desertą galite papildyti plakta grietinėle, anglišku kremu, ledais, sorbetu. Kodėl gi ne?
Desertus "Les babas de Saint-Malo" gamina Michelin žvaigždutėmis įvertintas virtuvės šefas Luc Mobihan Sen Malo esančioje ateljė. Šiuos desertus, pateiktus užsukamuose stiklainėliuose yra labai patogu visur neštis, vežtis ar laikyti spintoje laukiant ypatingos progos. Gal jus pakvietė kavos ar arbatos? Neškitės pyragėlį baba! Ištraukite stiklainėlį - visiems patiks šis desertas! Piknikas? Pasivaikščiojimas? šis desertas tinka visada ir visur! Supraskite pažodžiui - v i s u r!
Šefo patarimas: desertas baba su romu puikiai dera su egzotiniais vaisiais, pavyzdžiui, ananasu, kuris skoniui suteikia gaivumo.
Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.
Pagaminta Prancūzijoje: LES BABAS DE SAINT-MALO, Impasse du Grand Jardin, 35400 Saint-Malo.
Jums taip pat gali patikti