

220 g
Michelin žvaigždutėmis įvertinto virtuvės šefo Luc Mobihan iš Sen Malo receptas!
Skaityti daugiauSudedamosios dalys:
Blyneliai crêpes: vanduo, KVIEČIŲ miltai, cukrus, PIENAS, KIAUŠINIAI, saulėgrąžų aliejus.
Sirupas: vanduo, cukrus, apelsinų likeris Cointreau (23%), gliukozės sirupas.
Desertus "Les babas de Saint-Malo" gamina Michelin žvaigždutėmis įvertintas virtuvės šefas Luc Mobihan Sen Malo esančioje ateljė. Šiuos desertus, pateiktus užsukamuose stiklainėliuose yra labai patogu visur neštis, vežtis ar laikyti spintoje laukiant ypatingos progos. Gal jus pakvietė kavos ar arbatos? Neškitės pyragėlį baba! Ištraukite stiklainėlį - visiems patiks šis desertas! Piknikas? Pasivaikščiojimas? šis desertas tinka visada ir visur! Supraskite pažodžiui - v i s u r!
Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.
Pagaminta Prancūzijoje: LES BABAS DE SAINT-MALO, Impasse du Grand Jardin, 35400 Saint-Malo.
Jums taip pat gali patikti