AKINOD - tiesūs magnetiniai stalo įrankiai - Labirintas

  • Greitai bus
AKINOD_tiesūs_magnetiniai_stalo_įrankiai_Labirintas
  • AKINOD_tiesūs_magnetiniai_stalo_įrankiai_Labirintas
  • AKINOD_tiesūs_magnetiniai_stalo_įrankiai_Labirintas
  • AKINOD_tiesūs_magnetiniai_stalo_įrankiai_Labirintas

AKINOD - tiesūs magnetiniai stalo įrankiai - Labirintas

Tvarus ir klajojantis

Valgykite bet kur, bet ne bet kaip!

Ateitis be plastiko !

Atsisakykite vienkartinių įrankių !

Skaityti daugiau
02025 01
29,90 EUR
block Greitai bus

AKINOD - tiesūs magnetiniai stalo įrankiai - Labirintas

Sukūrėme Akinod, nes norėjome sugrąžinti pietų pertrauką į mūsų kasdienybę. Sugalvojome puikią išeitį, kad būtų galima valgyti bet kur, bet ne bet kaip: kompaktiški, patvarūs ir gražūs aksesuarai, kviečiantys pasakyti „ne“ greitam maistui ir iš naujo atrasti valgymo malonumą tiek biure, tiek už jo ribų.

Nieko nėra kasdieniškesnio už valgymą. Kad keliaujant ar pietų pertraukos metu valgymas taptų malonus, Akinod ragina jus valgyti gerą ir sveiką maistą. Todėl jums būtinas gražus trijų dalių įrankių rinkinys. Akinoid įrankiai yra kompaktiški, patvarūs, elegantiški ir naudingi. Sukurti, kad naudoti ir rodyti, o ne tam, kad laikyti stalčiuje.

Visi trys elementai sujungti magnetu, kad juos būtų lengva transportuoti. Atskirti „Akinod“ stalo įrankiai yra itin patogūs naudoti ir mėgautis maistu. Peilis su mikrodantytais ašmenimis: išlieka tobulai aštrus, nors ir nereikia galąsti.

Šis kokybiškas stalo įrankių rinkinys yra tvari alternatyva vienkartiniams plastikiniams, mediniams ar daugkartiniams bioplastiko įrankiams. Nenuostabu, kad AKINOD stalo įrankiai yra prancūziški: Prancūzija, iš tiesų, buvo pirmoji valstybė pasaulyje, priėmusi įstatymą, panaikinantį vienkartines plastikines maisto pakuotes ir jų priedus. Taigi nuo 2021 metų sausio 1 d. "kova su švaistymu" įstatymas uždraudė vienkartinių plastikinių įrankių prekybą. 

Daugkartiniai stalo įrankiai - puikus pasirinkimas, kad išsaugoti mūsų planetą.

Piknikas su draugais? Daugiau jokių besimėtančių ir greitai lūžtančių stalo įrankių krepšyje. Išskirtinio dizaino rankenėlių dėka, jūs visada atpažinsite savo stalo įrankius.

O jūs? Ką šiandien valgysite pietums?

Gamintojas: AKINOD, Prancūzija.

Jums taip pat gali patikti