Kikka - Puodas ryžiams virti Kikka - 19,5 cm

  • Nauja
Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka
  • Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka
  • Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka
  • Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka
  • Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka
  • Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka
  • Kikka_Puodas_ryžiams_virti_Kikka_22,5_cm

Kikka - Puodas ryžiams virti Kikka 

19,5 cm

Kilmės šalis: Japonija

Skaityti daugiau
01479 01
1
60,00 EUR
Kiekis
warning Paskutinė prekė

Kikka - Puodas ryžiams virti Kikka - 19,5 cm

Šiame keraminiame puode Kikka japoniškus ryžius išvirsite per 30 minučių, be jokios liepsnos kontrolės.

Puodo viduje yra sužymėtos vandens lygio skalės. Taigi nereikia matuoti vandens puodeliu. 

Dangčio forma tokia, kad neleidžia vandeniui išsilieti virimo metu.

Kai tik pasirodo garai, reikia išjungti viryklės ugnį.

Šis puodas taip pat tinka gaminant troškinius, takikomi gohan (japoniškas ryžių patiekalas, pagardintas sultiniu ir sojų padažu).

Garuose virti ryžiai

Jums reikės:

2 puodelių po 150 g ryžių

400 ml vandens

1.Ryžius nuplaukite, nusausinkite ir tada supilkite į puodą.

2.Įpilkite vandens iki pažymėtos linijos pagal ryžių kiekį ( 1 puodeliui x 150g ryžių reikės 200 ml vandens).

3. Palikite ryžius vandenyje 30 minučių, tada virkite ant vidutinės ar stiprios ugnies. Uždenkite indą dangčiu.

4.Kai ryžiai užvirs ir pro dangčio skylę pradės garuoti, nukelkite nuo ugnies ir palikite pastovėti apie 20 min.

Jums taip pat gali patikti