

Yuzu Kosho puikiai pagardina marinatus, padažus arba gali būti patiekiama kartu su ant grotelių kepta, troškinta ar rūkyta žuvimi, balta arba raudona ant grotelių kepta mėsa, jūros gėrybėmis, salotomis, žalia žuvimi, žuvies arba jautienos ar veršienos tartaru, ryžių ..
Skaityti daugiauTyrelėje čili ne per stiprus ir puikiai dera su švelniu yuzu.
Sudedamosios dalys: Japoniškosios citrinos Yuzu žievelė (50%), geltonoji aitrioji paprika (30%), druska.
Kilmės šalis: Oita, Japonija.
Gamintojas: SUSU Palmifrance - Nishikidori, 140 rue Georges Guynamer, 44150 Ancenis, Prancūzija
Yuzu Kosho puikiai pagardina marinatus, padažus arba gali būti patiekiama kartu su ant grotelių kepta, troškinta ar rūkyta žuvimi, balta arba raudona ant grotelių kepta mėsa, jūros gėrybėmis, salotomis, žalia žuvimi, žuvies arba jautienos ar veršienos tartaru, ryžių ..
Existing Account Login Prisijungti prie paskyros
Atstatyti slaptažodį
Naujos paskyros registracija