Nishikidori - Japoniška Yuzu Kosho Rouge tyrė - 50 g
Nishikidori - Japoniška Yuzu Kosho Rouge tyrė - 50 g
Yuzu Kosho puikiai tinka prieskoniams, marinatams, padažams, majonezams. Galima mėgautis su žuvimi (kepta ant grotelių arba troškinta), sriubomis, sašimiu, ant grotelių kepta balta arba raudona mėsa, vėžiagyviais, rūkyta lašiša, mišriomis salotomis, daržovėmis, žuvimi, jautienos ar veršienos tartarais, ryžių..
Skaityti daugiau25
Nishikidori - Japoniška Yuzu Kosho Rouge tyrė - 50 g
Puikiai balansuota tarp raudonosios paprikos stiprumo ir yuzu gaivumo. Be kartumo, sūrus ir su reikiamu prieskonių kiekiu.
Gaminamas iš džiovintos ekologiškos žalios yuzu žievės, vadinamos "Seihi". Šiuos yuzu visada augino amatininkai. Yuzu žievės pasta sumaišoma su raudonaisiais čili pipirais ir jūros druska, kad būtų gautas šis ikoninis japoniškas pagardas.
Sudedamosios dalys: raudonoji aitrioji paprika (45%), japoniškosios žaliosios citrinos Yuzu žievelė (37%), druska. Be priedų, be konservantų ir dažiklių.
Kilmės šalis: Oita, Japonija.
Gamintojas: SUSU Palmifrance - Nishikidori, 140 rue Georges Guynamer, 44150 Ancenis, Prancūzija
- Energinė vertė
- 364 kJ / 86 kcal
- Baltymų
- 2 g
- Riebalų
- 2,5 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 0,6 g
- Angliavandenių
- 14 g
- - iš kurių cukrų
- 3,3 g
- Druskos
- 22,8 g
Jums taip pat gali patikti