Nishikidori - Udon makaronai su juodųjų sezamų sėklomis Gamamen Udon

Nishikidori_Udon_makaronai_su_juodųjų_sezamų_sėklomis_Gamamen_Udon
  • Nishikidori_Udon_makaronai_su_juodųjų_sezamų_sėklomis_Gamamen_Udon
  • Nishikidori_Udon_makaronai_su_juodųjų_sezamų_sėklomis_Gamamen_Udon

Nishikidori - Udon makaronai su juodųjų sezamų sėklomis Gamamen Udon 

Skrudintos juodųjų sezamų sėklos buvo įmaišytos minkant udon makaronų tešlą. Taip pat įmaišyta ir kepintų juodųjų sezamų milteliai bei sezamų aliejus. 

200 g

Skaityti daugiau
01359 01
5
11,00 EUR
Kiekis

Nishikidori - Udon makaronai su juodųjų sezamų sėklomis Gamamen Udon 

Jau trys Nouchi Seimen šeimos kartos gamina plonus japoniškus makaronus somen. Nagasakio prefektūroje, pačioje Šimbaros (Shimabara) širdyje įsikūręs ponas Nouchi makaronus somen visada gamina tradiciniu būdu - rankomis.

Burnoje sezamų skonis ir aromatai tikrai neliks nepajausti.

Sudedamosios dalys: kviečių miltai,  6%juodųjų sezamų sėklos, druska, rapsų aliejus, kukurūzų krakmolas.

Alergenai: kviečiai, sezamai

Kilmės vieta: Nagasakis, Japonija

Patarimas degustacijai: idealiausia makaronus virti "al dente" ir ragauti karštus ar šaltus, patiektus su dashi sultiniu, tarkuotu imbieru ir svogūno laiškeliais.

Virimo laikas: virti 10 minučių verdančiame vandenyje, po to nuskalauti šaltu vandeniu, kad būtų sustabdytas virimo procesas.

Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261, ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija

Energinė vertė
352 kcal/1490 kJ
Baltymų
13 g
Riebalų
5,5 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
0,9 g
Angliavandenių
63 g
- iš kurių cukrų
3,1 g
Druskos
4,1 g

Jums taip pat gali patikti