

Skrudintos juodųjų sezamų sėklos buvo įmaišytos minkant udon makaronų tešlą. Taip pat įmaišyta ir kepintų juodųjų sezamų milteliai bei sezamų aliejus.
200 g
Skaityti daugiauJau trys Nouchi Seimen šeimos kartos gamina plonus japoniškus makaronus somen. Nagasakio prefektūroje, pačioje Šimbaros (Shimabara) širdyje įsikūręs ponas Nouchi makaronus somen visada gamina tradiciniu būdu - rankomis.
Burnoje sezamų skonis ir aromatai tikrai neliks nepajausti.
Sudedamosios dalys: kviečių miltai, 6%juodųjų sezamų sėklos, druska, rapsų aliejus, kukurūzų krakmolas.
Alergenai: kviečiai, sezamai
Kilmės vieta: Nagasakis, Japonija
Patarimas degustacijai: idealiausia makaronus virti "al dente" ir ragauti karštus ar šaltus, patiektus su dashi sultiniu, tarkuotu imbieru ir svogūno laiškeliais.
Virimo laikas: virti 10 minučių verdančiame vandenyje, po to nuskalauti šaltu vandeniu, kad būtų sustabdytas virimo procesas.
Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261, ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti