

Šie makaronai somen žvilga lyg šilkiniai, dar daugiau spindesio įgyja, kai išverda, pasižymi elastinga tekstūra ir natūraliu kviečių skoniu.
150 g
Skaityti daugiauMakaronai Tenobe somen Ibonoito Yoritsumugi gaminami tik iš Japonijoje užaugintų kviečių.
Gaminami iš aukščiausios rūšies miltų, Harima regione tekančios upės Ibo krištolo skaidrumo vandens ir Ako druskos.Plonuosius japoniškus makaronus somen Ibonoito tenobe Yoritsumugi (iškočioti ir ištempti rankomis) kruopščiai gamina labiausiai patyrę meistrai, kelis kartus brandindami tešlą pagal tradicinį receptą, kuris Banshu regione užfiksuotas prieš maždaug 600 metų.
Viename Ikagura šventyklos metraštyje rastas 1418 metų, rugsėjo 15 dienos įrašas, kuriame minimas "sômen". Šis pats seniausias makaronų somen paminėjimas istoriniuose šaltiniuose Banshu regione yra įrodymas. kad ten žmonės juos valgo jau mažiausiai 600 metų.
Žodis somen reiškia plonas makaronas.
Storis: nuo 0,7 iki 0,8 mm
Visas gamybos procesas susideda iš vienuolikos etapų, o tai trunka dvi dienas ir vieną naktį.
Makaronai Ibonoito somen gaminami tik periodu nuo spalio iki balandžio mėnesio (gamyba piką pasiekia gruodžio-vasario mėnesiais).
Sudedamosios dalys: kviečių miltai, druska, medvilnės sėklų aliejus.
Alergenai: kviečiai.
Tai patys populiariausi ir labiausiai perkami makaronai Japonijoje.
Aukščiausios klasės produktas, pagamintas rankomis, 100 % natūralus, be priedų, be dažiklių, be konservantų !
Stabilios tekstūros, lygūs, minkšti, greitai neištežta.
Patarimai verdant:
- užkaiskite vieną litrą vandens 100 g makaronų somen.
- užvirus vandeniui sudėkite makaronus somen ir virkite nuo 1min. 30 s iki 2 min. nuolat maišydami.
- nuimkite puodą nuo ugnies, nupilkite vandenį, tada iškart švelniai plaudami rankomis perliekite šalto vandens srove ir paskui gerai nuvarvinkite.
Laikymo sąlygos: laikyti saugant nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio ir drėgmės
Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261, ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti