Nishikidori - Japoniški makaronai Soba Oku Aizu - 200 g

Nishikidori_Japoniški_makaronai_Soba_Oku_Aizu_200g
  • Nishikidori_Japoniški_makaronai_Soba_Oku_Aizu_200g
  • Nishikidori_Japoniški_makaronai_Soba_Oku_Aizu

Nishikidori - Japoniški makaronai Soba Oku Aizu - 200 g

Jus sužavės gardaus grikių kvapo makaronai soba Oku Aizu Yam. Grikiai užauginti ir derlius nuimtas išskirtinai tik Fukušimos prefektūros Minam Aizu apylinkėse.

Skaityti daugiau
02188 01
17
8,60 EUR
Kiekis

Nishikidori - Japoniški makaronai Soba Oku Aizu - 200 g

Batatinės dioskorėjos miltai (discorea japonica) sumaišyti su grikių miltais šiemas makaronams soba Oku Aizu Yam suteikia išskirtinai lygią tekstūrą ir lengvą traškumą.

Tai absoliučiai rankų darbo makaronai, rankomis formuojami vienas po kito.

Sudedamosios dalys: 53 % grikių miltų, kviečių miltai, druska

Alergenai: kviečiai

Patarimas degustacijai: rekomenduojame valgyti šaltą.

Pakuotėje 2 porcijos

 • užvirinkite 3 litrus vandens

 • makaronus soba panardinkite į verdantį vandenį ir atsargiai maišykite

 • jei veržiasi per kraštus, įpilkite šalto vandens ir sumažinkite ugnį, virkite 5 minutes

 • nukelkite makaronus soba nuo ugnies ir juos perdėkite į koštuvą

 • gerai nuskalaukite šaltu vandeniu švelniai trindami rankomis

 • nupilkite vandenį

 • 5 minutės yra optimalus laikas patiekti makaronus po plovimo, tada jie yra geriausio savo skonio ir tekstūros

Receptai: 

   - Degustacija makaronai Mori soba : šalti makaronai soba patiekti ant bambuko kilimėlio

Į nedidelį dubenį įdėkite makaronų soba tsuyu ir pagardinkite laiškiniais svogūnėliais, tarkuotu baltuoju ridiku, tarkuotu imbieru, džiovintais jūros dumbliai nori, pjaustytais lazdelėmis,baltųjų sezamų sėklomis, vasabiais  ir žaliojo šiso lapais.

Padažykite makaronų soba kąsnelius į šiuos pagardus ir ragaukite.

  - Makaronų Bukkake soba degustacija -  makaronus soba serviruokite dubenėlyje ir užpilkite karšta arba šalta sriuba.

Į makaronų soba dubenėlį įdėkite virtus makaronus soba. Pagardinkite pjaustytais jūrų dumbliais kombu "tororo kombu", džiovintomis pjaustytomis pelamidėmis "kezuribushi" ir kapotais svogūnėlių laiškeliais. Po to užpilkite makaronams soba skirtu šaltu arba karštu padažu ir ragaukite.

Kilmės vieta: Fukušima (Fukushima), Japonija

Laikymo sąlygos: laikyti saugant nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio ir drėgmės

Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261, ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija

Energinė vertė
348 kcal / 1475 kJ
Baltymų
13 g
Riebalų
2,7 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
0,6 g
Angliavandenių
68 g
- iš kurių cukrų
3,9 g
Druskos
3 g

Jums taip pat gali patikti