

Menma - tai švelniai saldoko ir sūroko skonio bambuko ūgliai, virti ir troškinti sojos padaže su vandeniu ir cukrumi.
Tai nepakeičiamas garnyras sriuboms, ypač ramenui, kuris yra ypač paplitęs japoniškoje virtuvėje.
Menma paprastai gaminama iš pjaustytų ir fermentuotų bambuko ūglių.
Menma gamybai naudojami bambuko ūgliai fermentuojami pieno rūgštyje, po to džiovinami, supakuojami ir parduodami.
Menma gamybai naudojami džiovinti ir fermentuoti bambukų ūgliai pirmiausia yra mirkomi vandenyje, kartais sultinyje, iki kol ūgliai tampa minkšti ir švelnūs.
Mūsų menma pasi-ymi ne tik sojos padažo, bet ir švelniai salstelėjusiu žemės skoniu, o ramenams suteikia salsvumo ir traškumo.
Sudedamosios dalys: menma bambuko lakšteliai, cukrus, sojos padažas (soja, kviečiai, druska, alkoholis), druska, actas, mielių ekstraktas, sezamų aliejus.
Alergenai: kviečiai, soja, sezamas
Kodėl menma yra tokia unikali? Nes konservuojant virtus bambuko ūglius pavyksta išsaugoti jų traškumą.
Menma pasižymi sveikatai naudingomis gausiomis skaidulinių medžiagų, vario, vitamino B6, E ir K atsargomis.
Kilmės vieta: Gunma, Japonija
Laikymo sąlygos: laikyti saugant nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio ir drėgmės
Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261, ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti