

Akitakomachi ryžiai, auginami Akitos širdyje, yra aukščiausios kokybės ryžiai, gana panašūs į koshihikari.
Skaityti daugiauŠie ryžiai yra labai populiarūs Japonijoje dėl savo lipnumo, minkštumo ir skonio.
Tai puikūs ryžiai gaminant sušius, onigiri ar tiesiog valgyti su patiekalais.
Kilmės šalis: Akita, Japonija
Sudedamosios dalys: 100% Akitakomanchi ryžiai
Laikymo sąlygos: saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės
Gamintojas: Nishikidori, 140 rue Georges Guynemer - BP 40261, ZAC de l'Aéropôle - 44150 Ancenis, Prancūzija
Akitakomachi ryžiai, auginami Akitos širdyje, yra aukščiausios kokybės ryžiai, gana panašūs į koshihikari.
Existing Account Login Prisijungti prie paskyros
Atstatyti slaptažodį
Naujos paskyros registracija