

Paprastas naudoti !
Itin ryškus kombu dumblių, turtingo ir elegantiško umami kvapo bei skonio.
Skaityti daugiauDashi sultinys, kuriame gausu umami, yra vienas iš mėgstamiausių japonų virtuvės ingredientų. Naudojamas kasdien tiek namuose, tiek šefų virtuvėse.
Puikus pagrindas užpilams, padažams, wok patiekalams, marinatams, maltai mėsai gaminti...
Taip pat juo galite pagardinti makaronų, ryžių, daržovių, žuvies sultinius ar net miso sriubą!
Atskiestas 3-4 dalimis daržovių ar žuvies sultiniu, bus puikus pagrindas ruošiant įvairius troškinius, žuvies ir jūros gėrybių fondiu...
Sudedamosios dalys: hidrolizuoti sojos baltymai, vanduo, fermentuoti ryžiai, sojų padažas (soja, kviečiai, druska,
alkoholis), druska, cukrus, džiovintas tunas bonito katsuobushi, kombu dumblių ekstraktas (E260, E500, E415), shiitake grybų ekstraktas, alkoholis, aromatai, skonio stipriklis E635. Alergenai: soja, kviečiai, žuvis.
Laikyti tamsioje ir vėsioje vietoje, atidarius - šaldytuve
Jums taip pat gali patikti