

Minkštos, turtingos tekstūros
Subalansuotas jūros skonis
Skaityti daugiauWakamé, Undaria pinnatifida, yra jūros dumbliai, priklausantys jūros kopūstų šeimai, pasižymi itin lengva tekstūra, švelniu skoniu, kuriame atpažinsite ir lengvą jodo poskonį. Rekomenduojama jodo dienos norma yra 150 µg/j t.y. 75 g per dieną.
Paruošimas: Pasverkite 100 g jūros dumblių ir nuplaukite vandeniu šiek tiek paspausdami, kad pašalintumėte druskos perteklių. Pašalinkite stiebus ir pamerkite lapelius į 1,5 l vandenspalaikykite 3 minutes, retkarčiais pamaišydami. Užmerkite stiebus į 2 l vandens ir palaikykite per naktį.
• Geriausias iki: suvartoti per 12 mėnesių nuo pagaminimo datos
• Ekologiškų produktų sertifikatas
• Užauginta ir surinkta Natura 2000 teritorijoje
• Išmirkyti dumbliai, gali būti vartojami žali arba virti
• Galima įsigyti putų polistirolo pakuotėse nuo 1kg iki 5kg
Receptų idėjos:
Mirkyti ar marinuoti jūros dumbliai puikiai dera prie ispaniškų tapų, jūros gėrybių lėkštės, salotoms, sumuštiniams suteikia traškumo, taip pat tinka majonezui, garstyčioms, grietinėlei pagardinti...
Sudedamosios dalys: 80% Ekologiški jūros dumbliai Undaria pinnatifida, 20% ekologiška smulki jūros druska. Wakamé derlius surenkamas kovo - gegužės mėnesiais. Alergenai: sudėtyje gali būti vėžiagyvių, žuvies, moliuskų pėdsakai. Be GMO. Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Pagaminta Prancūzijoje: Algolesko, Terre-Plein du Port, 29 750 Loctudy, Prancūzija
Jums taip pat gali patikti