Algolesko - Švieži sūdyti DULSE jūros dumblių lapai - 250 g

  • Nauja
Algolesko_Švieži_sūdyti_DULSE_jūros_dumblių_lapai
  • Algolesko_Švieži_sūdyti_DULSE_jūros_dumblių_lapai
  • Algolesko_Švieži_sūdyti_DULSE_jūros_dumbliai

Algolesko - Švieži sūdyti DULSE jūros dumblių lapai - 250 g

Jūrų dumblis DULSE, arba bretonų kalba – tellesk

Skaityti daugiau
02514 01
1
18,00 EUR
Kiekis
warning Paskutinė prekė

Algolesko - Švieži sūdyti DULSE jūros dumblių lapai - 250 g

Tai yra vienas iš virtuvės šefų dumblių favoritų, vertinamų dėl raudonos spalvos ir gardaus skonio, pasižyminčio lazdyno riešutų poskoniu.

Sudedamosios dalys: 80 % ekologiškų raudonųjų dumblių DULSE Palmaria palmata, 20 % ekologiškos jūros druskos. 

Be alergenų, dumbliuose gali būti vėžiagyvių ir moliuskų pėdsakų.

Laikyti 0-4 °C temperatūroje, atidarius suvartoti per 3 mėn.

Apdorojimo procesas: šviežiai sūdyti aukščiausio lygio sąlygomis.

Šiuo dumbliu gardina salotas, sviestą, grietinės padažą ar karštą grietinės padažą.

Algolesko įmonė šių dumblių neaugina. Jie auga laukinėmis sąlygomis "Natura 2000" saugomų teritorijų tinklui priklausančioje teritorijoje. Šią grynai laukinę kultūrą surenka nepriklausomi derliaus rinkėjai Bretanės pakrantėse. O surinktus dumblius Dulse Algolesko kelias sekundes blanširuoja pagal partnerių iš Japonijos perduotą metodą, po to sūdo, kad būtų galima užtikrinti geresnį jų išlaikymą.

Kad atgautų savo spalvą ir tekstūrą, šiuos dumblius reikės kelioms minutėms panardinti į gėlą vandenį.

Šie dumbliai nudruskinami pora kartų juos pamerkiant į gėlo vandens voneles (apie 2 min iš viso).

Pagaminta: Algolesko, Quai du Blaz Terre-Plein du Port, Bâtiment 19, 29750 Loctudy, Prancūzija. 

Energinė vertė
114 kJ / 27 kcal
Baltymų
2,6 g
Riebalų
0,1 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
0,04 g
Angliavandenių
6,3 g
- iš kurių cukrų
1,7g
Druskos
42,5 g

Jums taip pat gali patikti