

Haricots de mer
Dumbliai pasižymi švelnia tekstūra, subtiliu jodo skoniu, turi dūmų ir gamtos poskonį. Išvirę dumbliai dar labiau suminkštėja.
Skaityti daugiau
Jūros pupelių nereikia virti. Jos puikūs tokios, kokios yra!
Puikus pagrindas jūsų salotoms arba kaip garnyras. Puikiai tiks su sardinėmis!
Sudedamosios dalys: 80% ekologiškų rudųjų dumblių, 20% ekologiškos jūros druskos.
Derlius: rudųjų dumblių derlius surenkamas kovo - birželio mėnesiais
Apdorojimo procesas: šviežiai sūdyti aukščiausio lygio sąlygomis
Kilmė: rudieji dumbliai surenkami laukinėje gamtoje. Jie nuplikomi karštu vandeniu, vėliau pasūdomi
Išvaizda: Dumblis
Alergenai: gali būti vėžiagyvių, žuvies, moliuskų pėdsakų. Galimi kiti jūrinės kilmės medžiagų pėdsakai.
Be pridėtinių cheminių medžiagų. Be GMO.
Jodas: 75 g rudųjų dumblių atitinka rekomenduojamą 150 µg jodo paros normą.
Spalva: tamsiai žalia ir ruda.
2015 m. Ecocert sertifikuotas ekologiškas produktas.
Produkte gausu proteinų ir geležies, tinkamas vartoti vegetarams ir veganams.
Paruošimas: pasverkite 100 g jūros dumblių ir nuplaukite vandeniu šiek tiek paspausdami, kad pašalintumėte druskos perteklių. Užmerkite dumblius į 2 l vandens ir palaikykite 5 minutes retkarčiais pamaišydami.
Gamintojas: Algolesko, Finistère / Prancūzija (vietovė priskirta „Natura 2000“ zonai).
Jums taip pat gali patikti