FURIC - Sardinės savo sultyse - 115g
Jean-Francois FURIC - Sardinės savo sultyse 115g
Atlanto vandenyno sardina pilchardus sardinės.
Skaityti daugiau16
Jean-Francois FURIC - Sardinės savo sultyse 115g
Sardinės sardina pilchardus žvejojamos pačiame sezono įkarštyje - nuo gegužės iki spalio mėnesio. Būtent šiuo metų laiku jos yra pačios mėsingiausios, pačios minkščiausios ir gardžiausios. Sardines žvejojame Bretanėje esančiuose Lorjano, Konkarno, Duarnenė, Saint Guénolé žvejybos uostuose, o kartais ir Sen Žil Krua de Vi uoste Vandėjos regione.
Sudedamosios dalys: šviežios sardinės sardina pilcharus walbaum (78 %) (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), vanduo, druska.
Alergenai: žuvis.
Be GMO.
Vartojimo patarimai:
Receptas, kuriam vieningai pritaria visi dirbantys "Compagnie Bretonne du Poisson" įmonėje - duona, sviestas ir sardinės. Galima sardinę susmulkinti kartu su virto kiaušinio tryniu ir gauta mase įdaryti į dvi likusias baltymo puseles - šį receptą ypač mėgsta vaikai.
Galima naudoti ruošiant bulvių patiekalus ar apkepus.
Laikymo sąlygos:
Neatidarytą pakuotę laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Atidarius: likusias sardines perdėti į kitą indą. Taip galima jas savaitę laikyti šaldytuve.
Gamintojas: konservų fabrikas Jean-Francois FURIC - 108, rue des Conserveries - Port de Saint-Guenole, 29760 Penmarc'h, Prancūzija.
- Energinė vertė
- 214 kcal / 895 kJ
- Baltymų
- 30 g
- Riebalų
- 10 g
- - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
- 3,1 g
- Angliavandenių
- 0 g
- - iš kurių cukrų
- 0 g
- Druskos
- 0,90 g
Jums taip pat gali patikti