FURIC - Sardinės savo sultyse - 115g

Jean_Francois_FURIC_Sardinės_savo_sultyse
  • Jean_Francois_FURIC_Sardinės_savo_sultyse
  • Jean_Francois_FURIC_Sardinės_savo_sultyse

Jean-Francois FURIC - Sardinės savo sultyse 115g

Atlanto vandenyno sardina pilchardus sardinės.

Skaityti daugiau
00729 01
16
5,50 EUR
Kiekis

Jean-Francois FURIC - Sardinės savo sultyse 115g

Sardinės sardina pilchardus žvejojamos pačiame sezono įkarštyje - nuo gegužės iki spalio mėnesio. Būtent šiuo metų laiku jos yra pačios mėsingiausios, pačios minkščiausios ir gardžiausios. Sardines žvejojame Bretanėje esančiuose Lorjano, Konkarno, Duarnenė, Saint Guénolé žvejybos uostuose, o kartais ir Sen Žil Krua de Vi uoste Vandėjos regione. 

Sudedamosios dalys: šviežios sardinės sardina pilcharus walbaum (78 %) (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), vanduo, druska.

Alergenai: žuvis.

Be GMO.

Vartojimo patarimai:

Receptas, kuriam vieningai pritaria visi dirbantys "Compagnie Bretonne du Poisson" įmonėje - duona, sviestas ir sardinės. Galima sardinę susmulkinti kartu su virto kiaušinio tryniu ir gauta mase įdaryti į dvi likusias baltymo puseles - šį receptą ypač mėgsta vaikai.

Galima naudoti ruošiant bulvių patiekalus ar apkepus.

Laikymo sąlygos:

Neatidarytą pakuotę laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje. Atidarius: likusias sardines perdėti į kitą indą. Taip galima jas savaitę laikyti šaldytuve.

Gamintojas: konservų fabrikas Jean-Francois FURIC - 108, rue des Conserveries - Port de Saint-Guenole, 29760 Penmarc'h, Prancūzija. 

Energinė vertė
214 kcal / 895 kJ
Baltymų
30 g
Riebalų
10 g
- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
3,1 g
Angliavandenių
0 g
- iš kurių cukrų
0 g
Druskos
0,90 g

Jums taip pat gali patikti