Furic - Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje - 115 g

  • Greitai bus
Furic_Sardinės_ekologiškame_rapsų_aliejuje_115g
  • Furic_Sardinės_ekologiškame_rapsų_aliejuje_115g

Furic - Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje - 115 g

La Compagnie Bretonne

Receptas, kuriam vieningai pritaria visi dirbantys įmonėje La Compagnie Bretonne : duona, sviestas ir sardinės. Galima sardinę susmulkinti kartu su virto kiaušinio tryniu ir gauta mase įdaryti dvi likusias baltymo puseles - šį receptą ypač mėgsta vaikai

Skaityti daugiau
00728 01
5,00 EUR
block Greitai bus

Furic - Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje - 115 g

Sudedamosios dalys: šviežios sardinės sardina pilcharus walbaum (78 %) (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), rapsų aliejus*, druska.

Didžiausi alergenai (be žuvies): nėra. Be GMO.

Receptas, kuriam vieningai pritaria visi dirbantys įmonėje La Compagnie Bretonne : duona, sviestas ir sardinės! Galima sardinę susmulkinti kartu su virto kiaušinio tryniu ir gauta mase įdaryti dvi likusias baltymo puseles - šį receptą ypač mėgsta vaikai.

Galima naudoti ruošiant bulvių patiekalus ar apkepus.

Rapsų aliejus - švelnus ir nepastebimas. Rapsų aliejus sardinėms suteikia natūralų skonį, švelnumą ir su niekuo nepalyginamą minkštumą. Šis receptas labai skiriasi nuo receptų, pagamintų naudojant alyvuogių aliejų.

Produkto zaliavos uzaugintos ES zemes ukyje (prancuzijoje).

*21 % sudedamųjų dalių yra ekologiškos

FR BIO 10 sertifikuotos Prancūzijos įmonės BUREAU VERTITAS.

La Compagnie Bretonne:

Sezoninės žvejybos laimikis

Mūsų sardinės sardina pilchardus žvejojamos pačiame sezono įkarštyje – nuo gegužės iki spalio mėnesio. Būtent šiuo metų laiku jos yra pačios mėsingiausios, pačios minkščiausios ir gardžiausios. Sardines žvejojame Bretanėje esančiuose Lorjano, Konkarno, Duarnenė, Saint Guénolé žvejybos uostuose, o kartais ir Sen Žil Krua de Vi uoste Vandėjos regione.

Saint-Guénolé Penmaro uostas – mūsų tradicinės gamybos vieta

Šviežios sardinės išdarinėjamos peiliu. Pakepamos aliejuje. Būtent toks senovinis sardinių pakepinimas suteikia joms karamelizuotą įspūdį, kurį taip vertina sardinių gerbėjai, ir dėl kurio jos gali ilgiau laikytis dėžutėse. Taip gamino Jean-François Furic senelis. Aliejus reguliariai keičiamas, net dažniau nei to reikalaujama pagal LABEL ROUGE normas.

Į dėžutes sudedamos rankomis

Prieš dėdami į dėžutę, nupjauname sardinės uodegėlę ir kaklinę dalį. Tokį konservavimo būdą, kai rankomis ruošiame dėžutes, vadiname "mėlynuoju". Atidarę mūsų konservų dėžutę,  pirmiausia išvysite sardinių nugarėles, o ne pilvus. 

Į dėžutę dedame nuo 4 iki 6 sardinių.

Atrinktas aliejus

Renkamės kvapnų, bet natūralaus sardinių kvapo neužgožiantį aliejų. Naudojame rapsų aliejų iš ekologiško ūkio. 

 Prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.

*pazymeti ekologiski produktai, pagaminti ES zemes ukyje.

Pagaminta Bretanėje: Jean Francois Furic šeimos konservų fabrikas

Sertifikavimo ženklai
Véritas

Jums taip pat gali patikti