

su kilmės vietos nuoroda (AOC)
40 % alk. tūrio, 0,7 l
Skaityti daugiauDegtinė gaunama iš distiliuoto sidro.
Obuoliai auginami netoli Kombrito ir ant Plomeline tekančios Odet upės krantų esančiuose 40 hektarų ploto vaismedžių soduose, priklausančiuose sidro gamyklai.Brandinta ąžuolinėse statinėse Prancūzijoje.
Bretoniškas Normandijos kalvadoso atitikmuo klasikinis Lambigas brandinamas 3 metus.
Pasižymi šviežių obuolių kvapu ir švelniomis medienos natomis.
Skanaujamas po valgio, virškinimui pagerinti, arba aperityvui - apetitui sužadinti, su ledukais ir šlakeliu juodųjų serbentų likerio.
Klasikinis Lambigas Tradition naudojamas flambiruojant (blynus, jūrų šukutes, ...).
Pagaminta Bretanėje: Distillerie des Menhirs
Jums taip pat gali patikti