Champagne Francis ORBAN L’ORBAN Ǝ su medine dėžute (12 % alk. tūrio, 0,75 l)

Champagne Francis ORBAN  L’ORBAN Ǝ su medine dėžute (12 % alk. tūrio,  0,75 l)
  • Champagne Francis ORBAN  L’ORBAN Ǝ
  • Champagne Francis ORBAN  L’ORBAN Ǝ su medine dėžute (12 % alk. tūrio,  0,75 l)

Champagne

Francis ORBAN

L’ORBAN Ǝ

nuo 1929 metų

Šampano derinį sudaro 100 %  Pinot Meunier veislės vynuogės.

Brandintas mažiausiai 5 metus rūsiuose, ąžuolo statinėse, be pieno rūgšties ir nemaišant.

Pagaminta Prancūzijoje: Champagne Francis Orban, Leuvrigny, France

 

Alk. 12 % tūrio, 0,75 l

Skaityti daugiau
00893 02
3
77,00 EUR
Kiekis

PAVELDĖTAS VARDAS

FRANCIS ORBAN

L’ORBAN Ǝ

CHARAKERISTIKA:

Šampanas L’ORBANƎ yra tikrai unikalus visos sukauptos patirties savoir-faire kūrinys, išsiskiriantis savo gaivumu ir mineralų poskoniu.

Šis gėrimas leis jums pajusti intymų ir nuolat tobulumo siekiančio Francis Orban šampano namų pasaulį.

DEGUSTACIJOS UŽRAŠAI:

ryškiai auksinis atspalvis išduoda, kad šampanas brandintas ąžuolo statinėse.

Ypač smulkūs ir ryškūs burbuliukai. Sudėtingame kvape skleidžiasi medaus, vanilės ir kelios brandinimo metu įgautos natos.

Burnoje itin lėtai skleidžiasi skonis atsiverdamas nuostabia kvapų palete dėl kurios šampanas ypač mėgstamas gastronomijoje.

VYNININKYSTĖS SPECIALISTO KOMENTARAS:

Šviesi spalva. Įsižiūrėjus iš labai arti galima įžvelgti rausvų atspindžių. Gausybė smulkių burbuliukų sukuria elegantišką putojančią liniją.

Pirmiausia pajuntame kelias švelniai prieskoniais dvelkiančios medienos natas, kurios netrukus pereina į prisirpusių Meunier vynuogių natas, pasižyminčios šviesaus tabako, džiovintų vaisių ir abrikosų kvapais.

Burnoje jaučiame skanų gaivumą, kuris baigiasi intensyvesniu skoniu. Galime atpažinti geltonųjų slyvų - mirabelių – skonį, pereinantį į švelniai skrudintų džiovintų vaisių skonius.

 100 % Meunier veislės vynuogės, užaugintos sudėtingais metais, kada tik patys rūpestingiausi vynuogių augintojai sugebėjo surinkti savo derlių.

MAISTO IR VYNO DERINIMAS:

Tobulai tinka aperityvui, taip pat puikiai papildys patiekalus kaip ant grotelių kepta vištiena su grietinėlės padažu arba magiškasis omaras šampano emulsijoje su salierų tyre.

TECHNINĖS DETALĖS:

Vynas pagamintas iš vieno tų pačių metų derliaus.

Cukraus kiekis: 3 g / l

Brandinimas: mažiausiai 5 metus brandintas horizontalioje padėtyje, kuri yra tinkamiausia šampanui per laiką įgauti ir išryškinti geriausias savo savybes.

Alkoholio kiekis: 12%

Laikyti galima10-15 metų.

Fermentacija truko iki pieno rūgšties susidarymo.

Statinės: ąžuolo.