Champagne Francis ORBAN Cuvée BRUT PRESTIGE

Champagne Francis ORBAN Cuvée BRUT PRESTIGE
  • Champagne Francis ORBAN Cuvée BRUT PRESTIGE

Champagne

Francis ORBAN

Cuvée BRUT PRESTIGE

nuo 1929 metų

Šio sauso šampano derinį gautas sumaišius 50 % metų vyno ir 50 % rezervinio vyno,

kurio sudėtį 60 % sudaro Pinot Meunier veislės vynuogės ir 40 % tų metų Chardonnay veislės vynuogės.

Rūsiuose brandinamas mažiausiai 36 mėnesius. 

Pagaminta Prancūzijoje: Champagne Francis Orban, Leuvrigny, France

 

Alk. 12 % tūrio, 0,75 l

Skaityti daugiau
00895 01
20
44,00 EUR
Kiekis

PAVELDĖTAS VARDAS

FRANCIS ORBAN

 

BRUT PRESTIGE

 

 

CHARAKERISTIKA:

sausas šampanas Brut Prestige savo kvapų palete ir sodrumu peržengia visas skonio ir kvapo suvokimo ribas.

Nuostabus Pinot Meunier veislės vynuogių sodrumo ir Chardonnay veislės vynuogių gaivumo derinys. 

 

DEGUSTACIJOS UŽRAŠAI:

Auksinė spalva, papildyta švelniais žalsvais Chardonnay vynuogių suteiktais atspalviais itin traukia žvilgsnį.

Gausybė smulkių burbuliukų suformuoja tvirtą putą.

Užuosite itin gaivų ir vaisinį kriaušių bei persikų kvapą.

Burnoje pajusite itin aromatingą ir švelnų skonį pereinantį į saldžiarūgščiai elegantišką poskonį.

 

VYNININKYSTĖS SPECIALISTO KOMENTARAS:

Išvaizda: ypač vertinama blyški švelniai auksinė spalva, kurioje galima įžvelgti žalsvus Chardonnay vynuogių suteiktus atspindžius.

 

Kvapas: užuosite itin subtilius gėlių ir baltųjų vaisių - kriaušių, persikų, citrusų - kvapus, pereinančius į nuostabią sviestinę natą.

 

Skonis: pajusite aiškios struktūros gaivų skonį, papildytą saldžiarūgščiais burbuliukais ir pereinantį į gardžią eleganciją.

 

MAISTO IR VYNO DERINIMAS:

Brut Prestige šampanas idealiai tinka aperityvui, taip pat su tokiais delikačiais patiekalais kaip veršienos troškinys,

Saint-Pierre žuvis su baltuoju sviestu arba karamelizuotų kriaušių pyragu.

 

TECHNINĖS DETALĖS:

Šampano deriniui išgauti naudoja 50 % metų vyno ir 50 % rezervinio vyno, iš kurio 60 % Pinot Meunier ir 40 % Chardonnay veislės vynuogių vyno.

 

Cukraus kiekis: 9 g / l

Brandinimas: mažiausiai 36 mėnesius horizontalioje padėtyje, kuri yra tinkamiausia šampanui per laiką įgauti ir išryškinti geriausias savo savybes.

Alkoholio kiekis: 12 %

Laikyti galima 2-5 metus.

Fermentacija truko, kol susidarė pieno rūgštis

Satinės: nerūdijančio plieno.