

Antienos spirgai
Sudedamosios dalys: antienos mėsa ir riebalai (kilmės vieta: pietvakarių Landai regionas), česnakas, druska, pipirai, prieskoniai.
Paruošimas : užkandukams ruošti ar norėdami patiekti lėkštėje - supjaustykite riekelėmis.
Valgyti šaltą.
Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvarotti per 3 dienas.
Pagaminta Prancūzijoje: Domaine Castelnau (Chalosse)
Antienos spirgai
Sudedamosios dalys: antienos mėsa ir riebalai (kilmės vieta: pietvakarių Landai regionas), česnakas, druska, pipirai, prieskoniai.
Paruošimas : užkandukams ruošti ar norėdami patiekti lėkštėje - supjaustykite riekelėmis.
Valgyti šaltą.
Laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvarotti per 3 dienas.
Pagaminta Prancūzijoje: Domaine Castelnau (Chalosse)