

Juodųjų serbentų likeris Crème de Cassis
Juodųjų serbentų likeris yra nepakeičiamas ruošiant bretoniškus kir (šampano ar balto vyno ir juodųjų serbentų likerio kokteilis) ar sidro kokteilius.
Burną užlieja maloni tiršta tekstūra ir nuostabi skonių harmonija juodieji serbentai garsėja savo stipriu aromatu bei delikačiu skoniu. Jų derlius nuimamas itin kruopščiai, uogos atrenkamos ir tik tuomet maceruojamos.
Ilgas ir kantriai išlauktas uogų maceracijos procesas bei pasitelkta visa sukaupta Distillerie Artisanale du Plessis gamybos patirtis "savoir-faire" šiam juodųjų serbentų likeriui dovanoja geriausias savybes ir aukščiausią kokybę bei pelno pripažinimą.
18 % alk. tūrio, 0,5 l
Pagaminta Bretanėje: Distillerie Artisanale du Plessis
Skaityti daugiauJuodųjų serbentų likeris Crème de Cassis
Juodųjų serbentų likeris yra nepakeičiamas ruošiant bretoniškus kir (šampano ar balto vyno ir juodųjų serbentų likerio kokteilis) ar sidro kokteilius.
Burną užlieja maloni tiršta tekstūra ir nuostabi skonių harmonija juodieji serbentai garsėja savo stipriu aromatu bei delikačiu skoniu. Jų derlius nuimamas itin kruopščiai, uogos atrenkamos ir tik tuomet maceruojamos.
Ilgas ir kantriai išlauktas uogų maceracijos procesas bei pasitelkta visa sukaupta Distillerie Artisanale du Plessis gamybos patirtis "savoir-faire" šiam juodųjų serbentų likeriui dovanoja geriausias savybes ir aukščiausią kokybę bei pelno pripažinimą.
18 % alk. tūrio, 0,5 l
Pagaminta Bretanėje: Distillerie Artisanale du Plessis