Cukruoti kaštainiai vakuume

Cukruoti kaštainiai vakuume
  • Cukruoti kaštainiai vakuume
  • Cukruoti kaštainiai vakuume

Cukruoti kaštainiai vakuume

Ar žinojoje, kad cukruoti kaštainiai ant stalo pirmą kartą atsidūrė Versalio rūmuose, valdant karaliui Liudvikui XIV?

Ir tik po dviejų šimtmečių Clément Faugier  kaštainiams sugrąžino jų šlovingas dienas!

 

Sudedamosios dalys:  kaštainiai 54,6 %, cukrus 39,5 %,  gliukozės sirupas 5,89 %, vanilė 0,01 %.

 

Atidarius laikyti šaldytuve (nuo 0 °C iki +5 °C) ir suvartoti per 15 dienų.

 

 

 

Pagaminta Prancūzijoje: kaštainių namai Clément Faugier


Skaityti daugiau
00022-1
3
17,50 EUR
Svoris
Kiekis

Cukruoti kaštainiai ant stalo pirmą kartą atsidūrė Versalio rūmuose, valdant karaliui Liudvikui XIV.

Po dviejų šimtmečių Clément Faugier kaštainiams sugrąžino jų šlovingas dienas.

Turbūt ne vienam jau teko ragauti keptų kaštainių kalėdinėse mugėse.

O štai saldintas kaštainių kremas, cukruoti kaštainiai ar natūralus kaštainių kremas dar tik pakeliui ant lietuvio stalo.

Jau kelios prancūzų kartos mėgaujasi šių vaisių (riešutų) skanėstais.

Kaštainių kremu gardina jogurtą, prancūziškus lietinius crêpes, tepa ant skrebučių.

Kremo konsistencija primena uogienę, tik tekstūra dar tirštesnė ir tąsesnė.

Todėl mažieji mėgsta pirštu kabinti šią šokolado spalvos masę.

Greičiausiai kiekvienas prancūzas galėtų pasakyti, kad kaštainių kremas pirmiausia jiems siejasi su vaikyste

 

Pagaminta Prancūzijoje: Clément Faugier