marin-coathalem konditeriai komanda gastronomija prancūzija paveldas sviestinis pyragas bretanė

Nuo pat įsikūrimo 1960 metais Duarnenė (Dournanenez) krašte, dar vadinamame Bretoniško pyrago Kouign Amann lopšiu, sausainių kepyklėlė MARIN-COATHALEM siekia išsaugoti gamybos patirtį savoir-faire, siekiančią 1860 metus.

Kepyklėlėje gaminami vietiniai tradiciniai kepiniai: duonos tešlos pyragas Kouign Amann, sviestiniai bretoniški pyragai Gâteau Breton, sviestiniai bretoniški sausainiai Palet Breton ir Galette Bretonne bei kiti... 

Nuo 2004 metų šios kepyklėlės pyragas Kouign Amann yra pelnęs Auksinio Gaidžio Coq d'OR  ženkliuką, kuris reiškia, kad produktas užima ypatingą vietą prancūziškos gastronomijos istorijoje ir gali pasigirti išskirtine kokybe. 

auksinis gaidys coq d'or išskirtinė kokybė gastronominis paveldas prancūzija gidas   marin-coathalem sena tradicija išsaugoti siviestinis puragas su ledais bretoniškas

marin-coathalem kavos pertraukėlė arbata pyragas bretoniškas sviestinis natūralus gastronomija  marin-coathalem kouign amann sviestinis bretoniškas pyragas kepyklėlė gurmaniškas receptas marin-coathalem bretoniškas pyragas kokybė paveldas bretanė

Gurmaniški receptai yra reiklios ir tradicijas gerbiančios amatininkystės vaisius.

Kiekvieną dieną minkomi rankomis MARIN-COATHALEM kepyklos sausainiai ir pyragai yra nuostabus regiono paveldas: visi geriausi natūralūs ingredientai yra kilę iš pačios Bretanės (sviestas, miltai, kiaušiniai) ir patenka į patyrusias kepėjų rankas.

    marin-coathalem komanda bretoniški pyragai kepyklėlė natūralūs produktai sviestas miltai kiaušiniai