sūrūs sausainiai michel et augustin smėlinė tešla sūris aperityvas užkandis sūrūs sausainiai smėlinė tešla sūris aperityvas užkandis michel et augustin draugai nuo vaikystės

Kepyklėlę įkūrė Augustinas (Augustin)  Paluel-Marmont ir Mišelis (Michel) de Rovira,

du vaikystės draugai, baigę konditerio ir kepėjo mokslus,

2004 metų pabaigoje pradėjo nuo nedidelių smėlinės tešlos sausainių.

Iš pradžių sausainius kepė savo namų virtuvėje, vėliau įvairiose kepyklose bei konditerijos namuose,

kol išgarsėjo po vieno straipsnio apie Paryžiaus kepyklėles.

Prekės ženklo Michel et Augustin kepiniai vis papildomi naujais kvapais, naujomis formomis.

Receptus kuria patys konditeriai, rengia naujų kepinių degustacijas savo kepyklėlėje, o pavykusius receptus paleidžia į prekybą.
 

 

sūrūs sausainiai smėlinė tešla sūris aperityvas užkandis michel et augustin receptai virtuvė dalinti išbandyti sūris tešlasūrūs sausainiai smėlinė tešla sūris aperityvas užkandis michel et augsutin super komanda