Krips trapučiai grikių miltai bretanė čerpių fomos gerando druska  tinka veganams

Rankų darbo grikių trapučiai Krips nuo 2015 metų gaminami Bretanėje, netoli Kempero (Quimper) miestelio.

Jie jums primins autentišką grikių miltų blynų skonį.

Čerpių formos aperityviniams užkandžiams skirti trapučiai pagaminti be konservantų,

iš vietiniuose ekologiškuose ūkiuose užaugintų įvairių grikių rūšių.

Delikačiai traškiais trapučiais galite mėgautis vienais arba pagardintais užtepėlėmis.

Puikiai tinka ančių kepenėlių kremai, smulkinta skumbrė, sardinės, tunas ar jūros dumblių tartarai.

Krips trapučiai grikių miltai bretanė čerpių fomos gerando druska  aperityvinis užkandukas su lašiša

Pagaminti mažame ūkyje, esančiame Bretanės regiono kaimelyje Plonéis, KRIPS trapučiai yra ilgo proceso vaisiai:

viskas prasideda nuo įvairių senųjų grikių rūšių sėjos ir derliaus ekologiniuose Bretanės žemės ūkiuose.

Sumaltos į miltus grikių kruopos yra maišomos su vandeniu ir su Gerando druska laikantis tradicinio blynų recepto.

Blyneliai supjaustomi rombo formomis, patepami sviestu ir pašaunami į orkaitę.

KRIPS trapučiai yra ne tik puikus, bet ir sveikas pasirinkimas aperityvo užkandžiams ruošti!

Krips trapučiai grikių miltai bretanė čerpių fomos gerando druska aperityvinai užkabdukai tinka veganams