le gall pieninė bretoniškas sviestas

TRADICIJA IR SUKAUPTA PATIRTIS SAVOIR-FAIRE

Jau beveik šimtą metų šeimos pieninė Le Gall įsikūrusi pačioje Kornualio (Cornouaille) širdyje – Kempero (Quimper) miestelyje.

50 darbuotojų kasdien duris praveria su didžiule meile ir siekdami puoselėti bei tobulinti autentišką patirtį savoir-faire  gaminant pieno produktus.

le gall sviestas bretanės produktas

MŪSŲ VERTYBĖS

Mes nieko nekeitėme, o tai keičia viską!

AISTRA
meistriškumas le gall sviestas Augintojai, profesionalai ar tiesiog paprasti žmonės – visi kasdienį darbą atlieka geranoriškai ir su didžiuliu atsidavimu.

MEISTRIŠKUMAS

Pagarba tradicijoms, gerai atliktas darbas ir nuolatinis kasdienis tobulėjimas.

Le Gall pieninė jums siūlo atrinktus produktus, pagamintus senoviniu būdu iš grietinėlės.

Le Gall muštas sviestas gaminamas iš šviežios, kruopščiai surinktos grietinėlės, lėtai brandinamas 15 valandų, ir tuomet mušamas. 

Sviestas yra 100 % natūralus, be dažiklių, be konservantų!

1 kg mušto tradicinio sviesto pagaminti prireikia iki 24 valandų, palyginimui, fabrikinio sviesto kilogramą pagamina per maždaug 1 valandą. Todėl dabar geriau suprantama, kodėl Le Gall  sviestas taip vertinamas ir pasirenkamas didžiųjų virtuvės šefų?le gall sviestą vertina virtuvės šefai

PAGARBA ŽEMEI

Puoselėti savo ekosistemą ir jos unikalumą, padėti augintojams vystyti jų ūkius.

Pienas yra ne tik nuostabaus gamintojų darbo vaisius, bet le gall pieninė ekologiškas ūkisir mokslialchemija

susidedanti iš kelių esminių veiksnių: gyvulių veislės, jų maitinimo kokybės, klimato, bandos laikymo...

MŪSŲ PIENAS – KUR KAS DAUGIAU NEI TIK PIRMINĖ ŽALIAVA

le gall kokybiškas pienas

Le Gall  komanda sako, kad gero pieno produkto nepagaminsi be gero pieno!

Pieno produktams gaminti, žinoma, reikia grietinėlės ir pieno. Pieną le Gall ima iš netoli jų pieninės, žemutiniame Kornualyje (Cornouaille), įsikūrusio ūkio, tiekiančio nepriekaištingos kokybės pieną.

Le Gall pieninė įsikūrusi vidutinių platumų jūrinio klimato juostoje, kurioje žiemos yra švelnios, o vasaros niekada nebūna pernelyg karštos. Kornualis (Cornouaille) iš tiesų

 yra itin palanki vieta ganykloms. Ištisus metus reguliarūs krituliai užtikrina, kad didžiąją metų dalį žolė atsinaujina ir karvutės gali mėgautis šviežiu maistu.

SVARBIAUSIA – SKONIS    

Visas mūsų sviestas yra muštas kubiluose.

Šis tradicinis būdas laikosle gall sviestas su gerando druskos kristalaisi lėtos gamybos – mušimo ir maišymo – principų, kuriais išgaunamas išskirtinės kokybės rezultatas.

Šis ypatingas ir svarbiausias gamybos etapas yra patikėtas Sviesto Meistrams Maîtres Beurriers.

Ar žinojote, kad egzistuoja sezoninis sviestas beurres de Saison?Pavasario sviestas sūdytas bretoniškas

Taip! Sviesto spalva, skonis ir tekstūra kinta keičiantis gamtai. Kintant s

ezonams, orams, aplinkai, kinta ir karvių mityba, nuo kurios pirmiausia ir priklauso sviesto savybės. Taip galime išskirti pavasario sviestą Le Printemps.

Pavasario sviestas yra pats „pačiausias“ – natūralios geltonos vėdrynų spalvos, turtingesnis omega 3 ir omega 6 riebalų rūgštimis, be to, daug lengviau tepamas.