Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje

Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje
  • Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje

Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje

Sudedamosios dalys: šviežios sardinės sardina pilcharus walbaum (78 %) (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), rapsų aliejus*, druska.

*21 % sudedamųjų dalių yra ekologiškos, FR BIO 10 sertifikuotos Prancūzijos įmonės BUREAU VERTITAS.

Didžiausi alergenai (be žuvies): nėra. Be GMO.

 

Receptas, kuriam vieningai pritaria visi dirbantys įmonėje La Compagnie Bretonne : duona, sviestas ir sardinės. Galima sardinę susmulkinti kartu su virto kiaušinio tryniu ir gauta mase įdaryti dvi likusias baltymo puseles - šį receptą ypač mėgsta vaikai.

Galima naudoti ruošiant bulvių patiekalus ar apkepus.

 

Prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Pagaminta Bretanėje: Jean Francois Furic šeimos konservų fabrikas

Skaityti daugiau
00728-1
5
5,00 EUR
Svoris
Kiekis

Sardinės ekologiškame rapsų aliejuje

Sudedamosios dalys: šviežios sardinės sardina pilcharus walbaum (78 %) (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), rapsų aliejus*, druska.

*21 % sudedamųjų dalių yra ekologiškos, FR BIO 10 sertifikuotos Prancūzijos įmonės BUREAU VERTITAS.

Didžiausi alergenai (be žuvies): nėra. Be GMO.

 

Receptas, kuriam vieningai pritaria visi dirbantys įmonėje La Compagnie Bretonne : duona, sviestas ir sardinės. Galima sardinę susmulkinti kartu su virto kiaušinio tryniu ir gauta mase įdaryti dvi likusias baltymo puseles - šį receptą ypač mėgsta vaikai.

Galima naudoti ruošiant bulvių patiekalus ar apkepus.

 

Rapsų aliejus - švelnus ir nepastebimas

Rapsų aliejus sardinėms suteikia natūralų skonį, švelnumą ir su niekuo nepalyginamą minkštumą. Šis receptas labai skiriasi nuo receptų, pagamintų naudojant alyvuogių aliejų.

 

Sezoninės žvejybos laimikis

Mūsų sardinės sardina pilchardus žvejojamos pačiame sezono įkarštyje – nuo gegužės iki spalio mėnesio. Būtent šiuo metų laiku jos yra pačios mėsingiausios, pačios minkščiausios ir gardžiausios. Sardines žvejojame Bretanėje esančiuose Lorjano, Konkarno, Duarnenė, Saint Guénolé žvejybos uostuose, o kartais ir Sen Žil Krua de Vi uoste Vandėjos regione.

 

Saint-Guénolé Penmaro uostas – mūsų tradicinės gamybos vieta

Šviežios sardinės išdarinėjamos peiliu. Pakepamos aliejuje. Būtent toks senovinis sardinių pakepinimas suteikia joms karamelizuotą įspūdį, kurį taip vertina sardinių gerbėjai, ir dėl kurio jos gali ilgiau laikytis dėžutėse. Taip gamino Jean-François Furic senelis. Aliejus reguliariai keičiamas, net dažniau nei to reikalaujama pagal LABEL ROUGE normas.

 

Į dėžutes sudedamos rankomis

Prieš dėdami į dėžutę, nupjauname sardinės uodegėlę ir kaklinę dalį. Tokį konservavimo būdą, kai rankomis ruošiame dėžutes, vadiname "mėlynuoju". Atidarę mūsų konservų dėžutę,  pirmiausia išvysite sardinių nugarėles, o ne pilvus.

Į dėžutę dedame nuo 4 iki 6 sardinių.

 

Atrinktas aliejus

Renkamės kvapnų, bet natūralaus sardinių kvapo neužgožiantį aliejų. Naudojame rapsų aliejų iš ekologiško ūkio.

 

Prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Pagaminta Bretanėje: Jean Francois Furic šeimos konservų fabrikas