

Rupusis Juodosios jūros kantaro paštetas su smulkiomis daržovėmis
Sudedamosios dalys: Juodosios jūros kantaras* 41,7 %, skysta grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius: karageninas), ledjūrio menkė**, cukinijos 5,2 %, raudonoji paprika 2,6 %, šalotiniai svogūnai 2,6 %, kviečių miltai, pieno baltymai ir laktozė, Gerando druska, česnakas, alyvuogių aliejus, Espelette pipirai.
*Spondyliosoma cantharus, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
**Pollachius virens, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Galimi moliuskų, vėžiagyvių, garstyčių, salierų, sulfitų ir riešutų pėdsakai.
Laikyti kambario temperatūroje, geriausia vėsioje ir sausoje vietoje.
Atidarius – šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanal Groix et Nature
Skaityti daugiauRupusis Juodosios jūros kantaro paštetas su smulkiomis daržovėmis
Sudedamosios dalys: Juodosios jūros kantaras* 41,7 %, skysta grietinėlė (grietinėlė, stabilizatorius: karageninas), ledjūrio menkė**, cukinijos 5,2 %, raudonoji paprika 2,6 %, šalotiniai svogūnai 2,6 %, kviečių miltai, pieno baltymai ir laktozė, Gerando druska, česnakas, alyvuogių aliejus, Espelette pipirai.
*Spondyliosoma cantharus, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
**Pollachius virens, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Galimi moliuskų, vėžiagyvių, garstyčių, salierų, sulfitų ir riešutų pėdsakai.
Laikyti kambario temperatūroje, geriausia vėsioje ir sausoje vietoje.
Atidarius – šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanal Groix et Nature