

Grua (Groix) salos žuvies šiupinys Godaille
Sudedamosios dalys: vanduo, žuvis* 17,5 %, raudonasis jūrų gaidys** 7,5 %, skumbrė*** 7,5 %, baltas vynas (sulfitai), svogūnai, pomidorų tyrė, baltas vynas Muscadet (sulfitai), porai, šalotiniai svogūnai, Gerando druska, petražolės, česnakas, pipirai, kalendra, čiobreliai, šafranas, lauro lapai.
* žuvis **Eutrigla gurnardus arba Aspitrigla cuculus ir *** Scomber scombrus, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Galimi vėžiagyvių, moliuskų, glitimas, pieno ir pieno produktų, salierų, riešutų ir garstyčių pėdsakai.
Laikymo sąlygos: prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje, sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanale Groix et Nature
Grua (Groix) salos žuvies šiupinys Godaille
Sudedamosios dalys: vanduo, žuvis* 17,5 %, raudonasis jūrų gaidys** 7,5 %, skumbrė*** 7,5 %, baltas vynas (sulfitai), svogūnai, pomidorų tyrė, baltas vynas Muscadet (sulfitai), porai, šalotiniai svogūnai, Gerando druska, petražolės, česnakas, pipirai, kalendra, čiobreliai, šafranas, lauro lapai.
* žuvis **Eutrigla gurnardus arba Aspitrigla cuculus ir *** Scomber scombrus, sužvejota šiaurės rytų Atlanto vandenyne.
Galimi vėžiagyvių, moliuskų, glitimas, pieno ir pieno produktų, salierų, riešutų ir garstyčių pėdsakai.
Laikymo sąlygos: prieš atidarant laikyti kambario temperatūroje, sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Patiekti su žuvies padažu Rouille bei svieste apkepintais ir sūriu pabarstytais duonos džiūvėsėliais ar skrudintais česnakiniais skrebučiais.
Pagaminta Bretanėje: Conserverie Artisanale Groix et Nature