

Agar-agar yra 100 % augalinės kilmės želatina, išgauta iš laukinių raudonųjų dumblių Gelidium sesquipedale rūšies, augančios uolėto dugno vandenyno vietovėse. Agar-agar stingdo aštuonis kartus stipriau nei gyvulinės kilmės želatina.
Sudedamosios dalys: 100 % Agar-agar* (Gelidium).
*Produktas iš ekologinio ūkio.
Sertifikuotas FR-BIO-01.
Produktas registruotas Vegan Society registre.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugant nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių.
Pagaminta Bretanėje: Marinoe - supermaistas iš jūros!
AGAR-AGAR milteliai
Agar-agar yra 100 % augalinės kilmės želatina, išgauta iš laukinių raudonųjų dumblių Gelidium sesquipedale rūšies, augančios uolėto dugno vandenyno vietovėse. Agar-agar stingdo aštuonis kartus stipriau nei gyvulinės kilmės želatina.
Sudedamosios dalys: 100 % Agar-agar* (Gelidium).
Priklausomai nuo pageidaujamos tekstūros, jo naudojimo kiekis gali varijuoti nuo 2 g/l (uogienėms) iki 10 g/l (standžiai ir tvirtai želė).
Išvaizda: smulkūs milteliai.
Naudojimas: Agar-agar miltelius ištirpdykite šaltame vandenyje, po to leiskite užvirti 1-2 min.
Paruoštą masę atvėsinkite palikdami šaldytuve 2-3 valandas.
*Produktas iš ekologinio ūkio.
Sertifikuotas FR-BIO-01.
Produktas registruotas Vegan Society registre.
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, saugant nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių.
Pagaminta Bretanėje: Marinoe - supermaistas iš jūros!