Skumbrių filė baltojo vyno Muscadet marinate

  • Nauja
Skumbrių filė baltojo vyno Muscadet marinate
  • Skumbrių filė baltojo vyno Muscadet marinate

Skumbrių filė baltojo vyno Muscadet marinate

Sudedamosios dalys: skumbrių scomber scombrus filė 64 % (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), vanduo, baltojo vyno actas, baltas vynas Muscadet (10 % marinato), kvapiosios medžiagos, druska, natūralios kvapiosios medžiagos.

Didžiausi alergenai (be žuvies): nėra. Be GMO.

Klasika!

Tai didžioji šios gamos produktų klasika. Šį receptą sukūrė dabartinio konservų fabriko savininko  Jean'o François Furic'o senelis Alain'as Furic'as. Tai nesenstantis receptas!

Pagaminta Bretanėje: Jean Francois Furic šeimos konservų fabrikas

Skaityti daugiau
00297-1
3
4,50 EUR
Svoris
Kiekis

Skumbrių filė baltojo vyno Muscadet marinate

Sudedamosios dalys: skumbrių scomber scombrus filė 64 % (sužvejotos šiaurės rytų Atlanto vandenyne), vanduo, baltojo vyno actas, baltas vynas Muscadet (10 % marinato), kvapiosios medžiagos, druska, natūralios kvapiosios medžiagos.

Didžiausi alergenai (be žuvies): nėra. Be GMO.

Klasika!

Tai didžioji šios gamos produktų klasika. Šį receptą sukūrė dabartinio konservų fabriko savininko  Jean'o François Furic'o senelis Alain'as Furic'as. Tai nesenstantis receptas!

 

Kruopščiai paruoštas marinatas

Į konservų dėžutę rankomis įdedame pusę ekologiškos citrinos skiltelės, marinuoto agurkėlio riekelę, gabalėlį provansietiško pipiro (marinuoto, švelnaus skonio), gvazdikėlį ir pipiro grūdelį.

Tirpstanti tekstūra, prisotinta jodo.

La Compagnie Bretonne skumbrė yra sužvejota Lamanšo ir Škotijos bei Airijos pakrantėse per patį sezoną, kai žuvis yra minkščiausia ir švelniausia.  Skumbrės išdarinėjamos ir paruošiamos vos jas iškrovus kaimyniniame Duarnenės Kllybegs ar Dingle uostuose, ir po to vežamos į mūsų gamybos vietą.

Vos gautas skumbres verdame žolelėmis pagardintame sultinyje. Taip pat įdedame svogūnų ir morkų.

Atvėsusias skumbres atsargiai specialiomis žirklėmis iškeliame iš sultinio ir sudedame į dėžutes.

Vartojimo patarimai:

Šaltas skumbres galima valgyti kartu su virtomis bulvėmis, ryžių plovu ar su makaronais tagliateliais.

Taip pat su bulvių apkepu Parmantier ar su įvairiais mėgstamais kepiniais.

Pagaminta Bretanėje: Jean Francois Furic šeimos konservų fabrikas