LINDT CREATION kūrinys pieniškas ROCHER LAIT šokoladas

 LINDT CREATION kūrinys

pieniškas ROCHER LAIT šokoladas

Migdolų ir lazdyno riešutų pralinė įdaras, apgaubtas subtilaus pieniško šokolado sluoksniu.

Lindt and SprungliŠveicariško šokolado Meistras.

Gamina nuo 1845 m.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, migdolų ir lazdyno riešutų pralinė (cukrus, migdolai, lazdyno riešutai) 11 %, kakavos masė, palmių aliejaus augaliniai riebalai,  lazdyno riešutai 5 %, laktozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklos ekstraktas, sviesto koncentratas, kvapiosios medžiagos.

Galimi kviečių, kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakai. Laikyti kambario temperatūroje. Geriausias iki: žr. datą ant pakuotės.

Pagaminta Prancūzijoje: Lindt and Sprungli SAS, France

Skaityti daugiau
01002-1
3
4,20 EUR
Svoris
Kiekis

 LINDT CREATION kūrinys

pieniškas ROCHER LAIT šokoladas

Migdolų ir lazdyno riešutų pralinė įdaras, apgaubtas subtilaus pieniško šokolado sluoksniu.

Lindt and Sprungli – Šveicariško šokolado Meistras.

Gamina nuo 1845 m.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, migdolų ir lazdyno riešutų pralinė (cukrus, migdolai, lazdyno riešutai) 11 %, kakavos masė, palmių aliejaus augaliniai riebalai,  lazdyno riešutai 5 %, laktozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklos ekstraktas, sviesto koncentratas, kvapiosios medžiagos.

Galimi kviečių, kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakai. Laikyti kambario temperatūroje. Geriausias iki: žr. datą ant pakuotės.

Pagaminta Prancūzijoje: Lindt and Sprungli SAS, France