LINDT CREATION kūrinys pieniškas ROCHER LAIT šokoladas

  • Nauja

 LINDT CREATION kūrinys

pieniškas ROCHER LAIT šokoladas

Migdolų ir lazdyno riešutų pralinė įdaras, apgaubtas subtilaus pieniško šokolado sluoksniu.

Lindt and SprungliŠveicariško šokolado Meistras.

Gamina nuo 1845 m.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, migdolų ir lazdyno riešutų pralinė (cukrus, migdolai, lazdyno riešutai) 11 %, kakavos masė, palmių aliejaus augaliniai riebalai,  lazdyno riešutai 5 %, laktozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklos ekstraktas, sviesto koncentratas, kvapiosios medžiagos.

Galimi kviečių, kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakai. Laikyti kambario temperatūroje. Geriausias iki: žr. datą ant pakuotės.

Pagaminta Prancūzijoje: Lindt and Sprungli SAS, France

Skaityti daugiau
01002-1
8
4,20 EUR
Svoris
Kiekis

 LINDT CREATION kūrinys

pieniškas ROCHER LAIT šokoladas

Migdolų ir lazdyno riešutų pralinė įdaras, apgaubtas subtilaus pieniško šokolado sluoksniu.

Lindt and Sprungli – Šveicariško šokolado Meistras.

Gamina nuo 1845 m.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, pieno milteliai, migdolų ir lazdyno riešutų pralinė (cukrus, migdolai, lazdyno riešutai) 11 %, kakavos masė, palmių aliejaus augaliniai riebalai,  lazdyno riešutai 5 %, laktozė, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), miežių salyklos ekstraktas, sviesto koncentratas, kvapiosios medžiagos.

Galimi kviečių, kiaušinių ir kitų riešutų pėdsakai. Laikyti kambario temperatūroje. Geriausias iki: žr. datą ant pakuotės.

Pagaminta Prancūzijoje: Lindt and Sprungli SAS, France