

Ekologiška japoniška arbata
GENMAICHA bio
Sudedamosios dalys: 50 % ekologiška žalioji arbata, 50 % skrudinti rudieji ryžiai.
Laikyti saugant nuo šviesos ir drėgmės. Atidarius geriausia laikyti šaldytuve.
Kilmės šalis: Japonija, Šidzuoka (Shizuoka).
Platintojas Europoje: SASU OLIVIER DERENNE, France
Ši ekologiška genmaicha bio arbata yra ekologiškų rudųjų skrudintų ryžių ir žaliosios arbatos, užaugintos Happy Mukoujimaen ūkyje, esančiame Šidzuaka prefektūroje, mišinys.
Tai tikras malonumas !
Ši tradicinė japoniška arbata geriama ir karšta ir šalta.
Gaivios, žolinės arbatos natos puikiai pasipildo šiltomis skrudintų ryžių natomis.
Itin gurmaniška arbata, kurią paprastai pamilsta visi, kas tik paragauja.
Tinka gerti prie antienos ar kitos paukštienos patiekalų.
Paruošimas : arbatinėje 1 asmeniui numatyti nuo 2 iki 3 šaukštelių (apie 4 g), užplikyti 90°C vandeniu (200-250 ml).
Leisti pritraukti apie 40 sekundžių: arbatos lapeliai lėtai išsiskleis ir tuomet lėtai pilti į puodelį iki paskutinio lašo. Skanaus!