Sausas Kermao sidras Gast (4,5 %) (0,33 l)

Sausas Kermao sidras Gast (4,5 %) (0,33 l)
  • Sausas Kermao sidras Gast (4,5 %) (0,33 l)

Sausas Les Vergers de Kermao sidro namų

bretoniškas sidras 

GAST

Tai bent sidras!

Pagamintas iš Bretanės sidrui gaminti skirtų obuolių.

Sidro namai Les Vergers de Kermao patys augina obuolius, renka jų derlių, spaudžia, fermentuoja ir išpilsto su meile gamintą sidrą.

Sertifikavo Bureau Veritas

Lot1 - sudėtyje yra sulfitų.

Tinka prie jūros gėrybių, pavyzdžiui, norveginių omarų, veneros geldučių, prie baltos keptos mėsos, pavyzdžiui, kiaulės nugarinės meduje.

Pagaminta Bretanėje: Les Vergers de Kermao sidro namai

4,5 % alk. tūrio, 0,33 l

Skaityti daugiau
00655-1
24
4,50 EUR
Svoris
Kiekis

Les Vergers de Kermao sidro namų

bretoniškas sidras 

GAST

Tai bent sidras!

4,5 % alk. tūrio, 0,33 l

Pagamintas iš Bretanės sidrui gaminti skirtų obuolių.

Sidro namai Les Vergers de Kermao patys augina obuolius, renka jų derlių, spaudžia, fermentuoja ir išpilsto su meile gamintą sidrą.

Sertifikavo Bureau Veritas

Lot1 - sudėtyje yra sulfitų.

Tinka prie jūros gėrybių, pavyzdžiui, norveginių omarų, veneros geldučių, prie baltos keptos mėsos, pavyzdžiui, kiaulės nugarinės meduje.

Pagaminta Bretanėje: Les Vergers de Kermao sidro namai

Sidrui gaminti naudojami pietų Finistero regiono obuoliai - saldūs, saldžiai karstelėje ir kartūs.

Les Vergers de Kermao sidro namai įsikūrę tarp Quimper ir Bénodet miestelių, priklauso AOP Cornouaille geografinei nuorodai.

Vaismedžių sodas driekiasi 10 hektarų plote ir dovanoja skirtingų vietinių rūšių vaisius.

Obuolių derlius renkamas rankomis, o obuoliai rūšiuojami pagal spalvą, nuplaunami, spaudžiami ir fermentuojami.

100 % grynos sultys, natūralus skaidrinimo procesas vyksta 10 dienų.

Pirmosios fermentacijos su alkoholiu pradžia. Trukmė 4 mėnesiai. Fermentacijos procesą užbaigia filtracija. supilstymas į butelius ir užkimšimas.

Antros fermentacijos etape susiformuoja puta.

Mielės butelyje aktyvios 4-5 mėnesius. Alkoholio kiekis yra 4,5 %, spaudžiant mažiausiai 5 barų slėgiu.

Ne visas cukrus virsta alkoholiu. Siekiant stabdyti šį procesą, sidras perpilamas.

Buteliai visiškai ištuštinami ir išplaunami. Filtruotas sidras vėl supilamas į jo butelį. Šis etapas vadinamas perpilimo etapu.

Naudojamas barometras, kad būtų išsaugotas natūralus gėrimo spaudimas.

Užkimštas ir etikete papuoštas sidras su saugoma AOP Cornouaille geografinė nuoroda yra pasiruošęs jūsų degustacijai :)